Constructie Tekenaar Luxe Jachtbouw Zaandam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie Tussen € 2750,- en € 3300,-

Over de functie

Heb jij affiniteit met techniek en heb je altijd al interesse gehad in de scheepsvaartbouw en het hele proces daarvan? Dan is deze functie iets voor jou! Wegens toenemende drukte willen wij ons tekenteam versterken met een nieuwe collega!
Als het casco van het schip is opgeleverd is het jouw taak om verdere constructionele aspecten toe te voegen. Denk aan het tekenen en uitwerken van constructies in het tekenprogramma. Verder ben jij ook verantwoordelijk om de schuifdeuren, luiken en installaties in te tekenen. Aan jou de eer om van de wensen van de opdrachtgever tot een realistisch product te komen. Je denkt mee over de materialen en de kosten ervan, draagkracht en of jouw ontwerpen wel haalbaar zijn om het te verwezenlijken. Je bent dus vaak in contact met de klant/opdrachtgever en de materialen leveranciers.
Is je interesse gewekt na deze functieomschrijving? Of heb je vragen over de vacature? Bel of mail mij gerust, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat wij vragen

- Je hebt HTS / MTS / MBO 4 (scheeps) werktuigbouwkunde afgerond
- Minimaal 1 jaar tekenervaring
- Gevoel voor techniek
- Ervaring met Autocad of Inventor
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Uitstekende communicatie vaardigheden
- Oplossingsgericht
- De wil om jezelf te blijven ontwikkelen
- In bezit van rijbewijs B

Wat wij bieden

Als collega van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding tijdens jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist een stap wilt maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze kantoren mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een goed contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een goed salaris en altijd op tijd gestort, de 28e
- Reiskostenvergoeding
- Pensioenregeling
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een onbepaalde tijdscontract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via