Werkvoorbereider Amsterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie Tussen € 2900,- en € 3300,-

Over de functie

Werken als werkvoorbereider bij Jackling op onze projecten is meer dan alleen coördineren en organiseren. De dynamische wereld zorgt voor een extra uitdaging, maar ook dat we net dat beetje meer van je vragen.
Dag en nacht arriveren en vertrekken er vliegtuigen, zijn er mensen aan het werk en gaan en komen er passagiers met hun wegbrengers en afhalers. Middenin die dynamische omgeving zorg jij voor het integrale onderhoud aan, en de aanleg van, start- en landingsbanen en rijbanen voor het vliegverkeer, de infrastructuur op openbaar toegankelijk terrein en het netwerk van energietransport en distributie. Een boeiende en uitdagende omgeving voor jou als werkvoorbereider.
Je gaat werken aan projecten op het gebied van bijvoorbeeld het aansturen van de baanverlichting. Jouw verantwoordelijkheid is het maken van projectanalyses, het controleren van contractstukken en werktekeningen en het uitwerken van effectieve, gedetailleerde werkmethoden om de uitvoering zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden. Verder bewaak je de planning, geef je invulling aan het risicomanagement en zorg je voor archivering van de documentenstroom. Je overlegt met en adviseert de projectleider, engineer en uitvoerder, maar onderhoudt ook contacten met collega-werkvoorbereiders, onderaannemers en adviseurs van de opdrachtgever. Je werkt rechtstreeks onder de projectleider of de projectmanager.

Wat wij vragen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
Je beschikt over een civiele of elektrotechnische opleiding en eventueel aanvullende functiegerichte vakopleidingen;
Je hebt 3 tot 8 jaar relevante werkervaring;
Probleemanalyse, organisatietalent en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid zijn jouw sterke kanten;
Je werkt accuraat en bent flexibel.

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris (tussen de €2.800 - €4.000,- afhankelijk van jouw ervaring)
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Goede begeleiding tijdens je loopbaan
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract
- Leuke bedrijfsuitjes!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via