Calculator - Capelle aan den Ijssel

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Capelle Aan Den Ijssel
Salarisindicatie € 2400,- tot € 3400,- per maand

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Capelle aan den Ijssel | MBO/HBO

Als onze calculator ben je één van de belangrijke schakels in het fijne team van ons projectbureau. Je bent betrokken bij de aanvraag van een project, verzorgt de calculatie en zorgt samen met de projectleiders voor een nauwkeurige en alles omvattende aanbieding voor onze opdrachtgevers. Daarnaast biedt je een ondersteunende rol tijdens de uitvoering van het project en weten zowel de projectleiders als onze monteurs je te vinden voor inhoudelijke informatie over het project.

Je bent een belangrijke ondersteuning voor de meerdere projectleiders die wij op ons projectbureau hebben zitten en kunt goed switchen tussen de projecten die je samen met hen behartigd. De vraagstukken in de aanvragen en projecten pak je op in samenwerking met onze leveranciers of juist de eigen projectleiders en engineers. Het zwaartepunt van deze functie ligt bij het calculeren, door de flexibiliteit in het team is er veel ruimte voor verdere groei op het gebied van werkvoorbereiding en ontwerpen.

Wat wij vragen

- MBO/MTS diploma
- VCA Basis

Wat wij bieden

Je hebt natuurlijk al flink wat ervaring opgedaan de afgelopen jaren en dat is een mooie basis om op door te bouwen. Alle projecten waar wij ons mee bezig houden zijn voor een langere periode en zorgen voor stabiliteit in jou werk. Dus eventuele risico’s beperk je ook op deze manier.
Wij stellen de techneut centraal en kijken naar jouw wensen en behoeftes. Misschien lijkt het je leuk om minder ervaren collega’s op te leiden of misschien heb je nog behoefte om jezelf verder te ontwikkelen ook dat is mogelijk bij JACkLING Engineering. Herken jij jezelf in deze functie en spreekt onze werkwijze jou aan? Dan zou ik je graag willen spreken. Solliciteer, WhatsApp, bel of mail en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via