Monteur Carrosseriebouw Ter Aar

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Ter Aar

Over de functie

In de dynamische wereld van "Logistics and Transport Solutions" is ons gevraagd mee te zoeken naar een technische allround Carrosserie bouwer! Hou jij ervan om van A tot Z betrokken te zijn bij de bouw van een product? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Zowel vanaf tekening als vanaf scratch bouw je samen met je collega's aan carrosserieën, trailers en toepassingen voor (internationaal) transport in de breedste zin van het woord. Wat deze functie zo uitdagend maakt, is dat je het ene moment aan het lassen bent, het andere moment aan het buigen, het volgende moment elektra werkzaamheden verzorgt. Mig/Mag Alu lassen is voor jou geen probleem. Jij hebt kennis van hydrauliek / pneumatiek. Tevens ben je dusdanig handig dat je ook kan bankwerken (slijpen, knippen, boren, tappen, zagen, ponsen, etc) Een zeer dynamische afwisselende functie. Spreekt jou dit aan? Dan nodigen wij jou graag uit voor een bak koffie!

Functie eisen

- Afgeronde VMBO opleiding
- Je bent allrounder, handig en oplossingsgericht ingesteld
- Je hebt kennis van zowel wtb, als elektra als hydrauliek/pneumatiek
- Je kan goed tekening lezen
- Onduidelijkheden zie jij als een uitdaging
- Dit kan je op een nette communiceren met je collega's
- Eventuele aanvullende opleidingen zijn een pluspunt
- Je bent in het bezit van een vca diploma
- Of je bent bereid deze te behalen

Wat wij bieden

Ben jij die professionele techneut met een feilloos gevoel voor alles wat te maken heeft met techniek? Zoek dan niet verder en solliciteer! Jackling Engineering heet je welkom in een hecht team van vakmensen en biedt een stabiele basis voor de vervolgstap in jouw carrière. Uiteraard hebben we oog voor jouw CV maar we kijken voornamelijk naar wie jij bent. Wat wil je? Welke kant gaan we met jou op? Wat is voor jou belangrijk? Samen met jou komen wij daar graag achter!

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van jouw directe collega's vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via