CNC Draaier / Zelfstandig Programmeur Wieringerwerf

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Wieringerwerf

Over de functie

Als CNC vakman ben je specialist in het programmeren van de draaibank. Je werkt aan diverse klant specifieke producten. Met behulp van de tekeningen en software ga jij de CNC programmatuur controleren, de bank instellen en laten testen en daarna draaien, waarna de bank het gewenste resultaat zal vervaardigen. Zowel zelfstandig programmeren en zelfstandig controleren en eventueel aanpassen is aan de orde van de dag! Aangezien je met hoogwaardige producten werkt, bewaak je het bewerkingsproces en de kwaliteit van het product. De CNC draaier draait zowel (grote) series als zogenaamde "specials".

Functie eisen

- Je beschikt over een met succes afgeronde VMBO-T of MTS WTB opleiding.
- Techniek is jouw ding! je bent technisch onderlegd, met een ruime belangstelling voor techniek.
- Je hebt je vakspecifiek ontwikkeld door je minimale vijf jaar ervaring als CNC verspaner.
- Je hebt ervaring en interesse in en met diverse besturingsprogramma's;
- Bijvoorbeeld Fanuc, Heidenhain of Siemens besturing
- Het oplossen van puzzels is jouw hobby!
- Daarnaast toon je graag initiatief en draag je verbeteringen aan.

Wat wij bieden

Ben jij die professionele techneut met een feilloos gevoel voor alles wat te maken heeft met techniek? Zoek dan niet verder en solliciteer! Jackling Engineering heet je welkom in een hecht team van vakmensen en biedt een stabiele basis voor de vervolgstap in jouw carrière. Uiteraard hebben we oog voor jouw CV maar we kijken voornamelijk naar wie jij bent. Wat wil je? Welke kant gaan we met jou op? Wat is voor jou belangrijk? Samen met jou komen wij daar graag achter!

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van jouw directe collega's vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via