Monteur Afmontage Ter Aar

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Ter Aar

Over de functie

Wij zijn opzoek naar monteurs met kennis en ervaring in de wereld van Transport. De firma waar jij komt te werken is specialist in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en verhuren van vrachtwagen trailers. Op de afdeling af-montage (welke een onderdeel is van de afdeling reparatie en onderhoud), zal jij als monteur je steentje bijdragen in de laatste schakel van het productieproces. Nadat het carrosserie van de trailer vervaardigd is , de opbouw geplaatst is, al het leidingwerk en de hardware aangebracht is, wordt de trailer naar de spuiter gebracht. Bij terugkomst komt de trailer op jou afdeling terecht. Hier wordt de laatste "touch" aan een nieuw af te leveren product gegeven. Zo plaats je de spatlappen, plak je de stickers, monteer je al het beslag, en sluit je de verlichting aan. Tevens worden op deze afdeling ook alle rails en zeilen gemonteerd. De monteur die wij zoeken zal veel moeten klimmen en klauteren. Dit houdt in dat jij goed van conditie moet zijn en komt het woord Hoogtevrees niet in jouw woordenboek voor! Onze ideale monteur kan goed tekening lezen, heeft kennis van elektra (24V) voor het aansluiten van de elektrotechnische componenten. Ook ben jij gewend om netjes en secuur te werken (verlichting en stickers hangen immers altijd waterpas!) en kun je goed met tijdsdruk omgaan. Wij zijn niet opzoek naar rouwdouwers.
De ideale kandidaat is een ex-vrachtwagen chauffeur die het rijden zat is, maar met zijn affiniteit voor techniek toch graag met zijn handen wil blijven werken.
Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen wij jou graag uit voor een bak koffie!

Functie eisen

- Een afgeronde technische VMBO / MBO opleiding
- Kennis en kunde van 24 Volt
- Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE en code 95
- Je werkt precies en nauwkeurig
- Je kan tegen werkdruk
- Je hebt een passie voor transport!

Wat wij bieden

Ben jij die professionele techneut met een feilloos gevoel voor alles wat te maken heeft met techniek? Zoek dan niet verder en solliciteer! Jackling Engineering heet je welkom in een hecht team van vakmensen en biedt een stabiele basis voor de vervolgstap in jouw carrière. Uiteraard hebben we oog voor jouw CV maar we kijken voornamelijk naar wie jij bent. Wat wil je? Welke kant gaan we met jou op? Wat is voor jou belangrijk? Samen met jou komen wij daar graag achter!

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van jouw directe collega's vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via