Installatiemonteur Amsterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam

Over de functie

Jij bent bij ons werkzaam in een team van vakmensen. Met jouw persoonlijke skills ga je doen waar jij enthousiast van wordt! Dit kan zijn in sanitair, ventilatie, klimaatregeling, dakbedekking, zonnepanelen, verwarming of gootbekleding. Wij, als Jackling, luisteren naar wat jij wilt en hoe jij je wenst te ontwikkelen. We gaan met jou als persoon aan de slag, niet met exact datgene dat in een functieomschrijving wordt gevraagd.

Functie eisen

Je bent op de hoogte van de geldende werkinstructies, wetten en veiligheidsvoorschriften. Wij zorgen voor de gereedschappen die jij nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Uiteraard ben je bekend met diverse montagetechnieken en installatiematerialen. Je gaat naar klanten toe om advies te geven, onderhoud te plegen en reparaties uit te voeren.

- Een afgeronde MBO opleiding richting installatietechniek
- Starters, doorstromers of ervaren vakmensen dagen wij uit om te solliciteren!
- In het bezit van rijbewijs B
- Gemotiveerd en gedreven
- Niet vies van hard werken
- Communicatief vaardig
- Representatief
- In het bezit van je VCA of bereid deze te halen
- Vaardig met handgereedschap en elektrisch gereedschap

Trefwoorden: monteur, installatie, afvoersysteem, starter, gas- en waterleidingen, loodgieter, installatietechniek, MBO, carrière, veiligheid, dakbedekking, sanitair, badkamer, zink, PVC, CV-ketels

Wat wij bieden

Jij bent eigenlijk een alleskunner. Je bent allround en draait je hand niet om voor hard werken. Wat geïnstalleerd moet worden, dat installeer jij. Verwarmingsinstallaties, gas- en waterleidingen, afvoersystemen, dakbedekking en andere gebouw gebonden installaties, daarvan krijg jij energie! Ben je deze vakman en ben je gespecialiseerd in een van de bovenstaande werkgebieden? Lees dan snel verder!

Wat bieden we jou?

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van onze mensen vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via