Loodgieter Amsterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam

Over de functie

Als loodgieter is geen dag hetzelfde. Onderhouds-, renovatie- of projectwerkzaamheden is waar jij als gedreven vakman voor staat. Jij bent nauwkeurig, enthousiast en secuur in je werk. Je kunt tekeningen lezen en samen met je collega's bepalen hoe de uitvoering eruit gaat zien. Daarnaast horen wij graag van jou hoe jouw toekomst eruit ziet om ervoor te zorgen dat wij gehoor kunnen geven aan een volgende stap in jouw carrière!

Functie eisen

- Een afgeronde MBO opleiding richting Installatietechniek
- Ervaring in de branche en bereid om jezelf te ontwikkelen
- Flexibel, leergierig en gemotiveerd
- Bereid om het beste uit jezelf te halen
- In staat om zelfstandig te werken
- In het bezit van je VCA of bereid deze te halen
- Communicatief vaardig
- In het bezit van een rijbewijs B

Trefwoorden: loodgieter, sanitair, starter, gebouw gebonden installaties, verwarming, nieuwbouw, plaatsen, herstellen, zelfstandig, ervaren, Cv-ketels, kranen, leidingen, gas- en waterinstallaties, leergierig.

Wat wij bieden

Jouw dag ziet er altijd anders uit en dat maakt jouw werk uitdagend. Je kunt zelfstandig aan de slag maar ben ook zeker een teamplayer. Wil je lekker blijven doen wat je doet maar bij een betere maar vooral leukere werkgever? Dan zijn wij de partij voor jou! We nodigen je uit voor een kennismaking onder het genot van een kopje koffie.

Wat bieden we jou?

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van onze mensen vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via