Pijpfitter Jachtbouw en Scheepsbouw Edam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Edam

Over de functie

Als Pijpfitter Jachtbouw bij JACkLING engineering begeef je je in de wereld van de Superyachts. In teamverband ben je verantwoordelijk voor het installatie gedeelte aan boord van luxueuze schepen. Vanaf tekening buig en vervaardig jij van een eind pijp de juiste "wokkel", om het werkstuk daarna binnen in het schip op de juiste plaats te installeren. In de wereld van de miljoenen jachten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Goed is veelal niet goed genoeg! Je kunt uiteraard goed tekening lezen. Rand werkzaamheden als beugeltjes maken, slijpen, monteren etc is voor jou geen probleem! Daarnaast ben je als pijpfitter bekend met de diverse systemen als cunifer, staal, rvs en alu. Hierbij beheers je ook het TIG lasproces.

Functie eisen

- Afgeronde LTS/MTS opleiding richting WTB/metaal en/of installatietechniek
- Minimaal vijf jaar werkervaring als pijpfitter
- Positieve en oplossingsgerichte instelling
- Diverse kwalificaties op lasgebied TIG
- Je werkt nauwkeurig en precies, en kan goed tekeningen lezen
- Je bent bekend met de materialen Cunifer, Staal, RVS en ALU
- VCA opleiding, of bereid deze te behalen
- Een mentaliteit die bij superyachts past
- Eventuele aanvullende opleidingen zijn een pluspunt


Wat wij bieden

Ben jij die professionele techneut met een feilloos gevoel voor alles wat te maken heeft met techniek? Zoek dan niet verder en solliciteer! Jackling Engineering heet je welkom in een hecht team van vakmensen en biedt een stabiele basis voor de vervolgstap in jouw carrière. Uiteraard hebben we oog voor jouw CV maar we kijken voornamelijk naar wie jij bent. Wat wil je? Welke kant gaan we met jou op? Wat is voor jou belangrijk? Samen met jou komen wij daar graag achter!

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van jouw directe collega's vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via