Installatiemonteur - Beverwijk

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Beverwijk
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Jij bent bij ons werkzaam in een team van vakmensen. Met jouw persoonlijke skills ga je doen waar jij enthousiast van wordt! Dit kan zijn in sanitair, ventilatie, klimaatregeling, dakbedekking, zonnepanelen, verwarming of gootbekleding. Wij, als Jackling, luisteren naar wat jij wilt en hoe jij je wenst te ontwikkelen. We gaan met jou als persoon aan de slag, niet met exact datgene dat in een functieomschrijving wordt gevraagd.

Wat wij vragen

Je bent op de hoogte van de geldende werkinstructies, wetten en veiligheidsvoorschriften. Wij zorgen voor de gereedschappen die jij nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Uiteraard ben je bekend met diverse montagetechnieken en installatiematerialen. Je gaat naar klanten toe om advies te geven, onderhoud te plegen en reparaties uit te voeren.

- Een afgeronde MBO opleiding richting installatietechniek
- Starters, doorstromers of ervaren vakmensen dagen wij uit om te solliciteren!
- In het bezit van rijbewijs B
- Gemotiveerd en gedreven
- Niet vies van hard werken
- Communicatief vaardig
- Representatief
- In het bezit van je VCA of bereid deze te halen
- Vaardig met handgereedschap en elektrisch gereedschap

Trefwoorden: monteur, installatie, afvoersysteem, starter, gas- en waterleidingen, loodgieter, installatietechniek, MBO, carrière, veiligheid, dakbedekking, sanitair, badkamer, zink, PVC, CV-ketels

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris
- Pensioenregeling
- Reiskostenvergoeding
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via