Service Coördinator Elektrotechniek - Zoetermeer

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zoetermeer
Salarisindicatie € 2400,- tot € 3100,- per maand

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Zoetermeer | MBO/HBO

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde elektrotechnische alleskunner. Ben jij communicatief sterk, bewaak je goed het overzicht en kan je snel schakelen in een stressvolle omgeving dan is deze uitdaging echt iets voor jou. Als service coördinator schakel je constant tussen de projectleider en de verschillende uitvoerders. Daarnaast heb je contact met alle leveranciers en houd je nauwkeurig bij wat er in en uit gaat.

Kort samengevat is het jouw taak om er voor te zorgen dat de werkzaamheden op de locaties nooit stil komen te liggen. Naast het werk coördineren is er ook ruimte en tijd voor het tekenen en calculeren. Mocht je deze aspecten nog niet beheersen dan is deze functie tegelijk ook leerzaam, op bepaalde momenten zal er ruimte zijn om de calculator te assisteren in zijn werkzaamheden.

Het allerbelangrijkste in deze functie blijft wel de klantwensen omzetten in werkelijk uit te voeren opdrachten. Past bovengenoemde omschrijving bij jouw kwaliteiten dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat wij vragen

- MBO/HBO afgestudeerd richting de (elektro) techniek
- Reeds enkele jaren werkzaam in de branche
- Bekend met het MS Office pakket
- Goed in Nederlands en, bij voorkeur, Engels in woord en geschrift

Wat wij bieden

Bij JACkLING stellen wij de techneut centraal en kijken naar jouw wensen en behoeftes. De afgelopen jaren heb je natuurlijk al flink wat ervaring opgedaan binnen de elektrotechniek. Er is een mogelijkheid om minder ervaren collega’s onder je hoede te nemen zodat zij wat van jouw ervaring kunnen leren. Maar wellicht heb je de behoefte om jezelf nog verder te ontwikkelen of eventuele verdiepende cursussen te volgen. Ook dat is mogelijk bij JACkLING Engineering.

Wij zorgen er voor dat er een goede balans bestaat tussen werk en privé. Bij Jackling vinden wij familie erg belangrijk en dit staat bij ons ook altijd voorop. Mocht je een overstap overwegen dan willen wij jou daar graag bij helpen om er voor te zorgen dat je dat alles vlekkeloos verloopt. Herken jij je in onze denkwijze en in de functie dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via