Pijpfitter - Leiden

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Leiden
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Leiden | MBO

Ons team is verantwoordelijk voor alle leidingen (o.a. RVS / Cunifer) die de technische installaties met elkaar verbinden. De installaties zijn de hydraulische installaties, appendages, airco- of heatingsystemen, brandstofleidingen maar ook alles voor het drink en spoelwater. En dit alles op verschillende gave projecten op locatie, nee geen vaste werktafel in een werkplaats maar werken in en om het eindproduct, een superjacht !
Om de pijpleidingen te vervaardigen ben je aan het zagen, buigen, hechten, lassen, solderen, persen en ben je onderweg om te checken of alles past. Je bewaakt de kwaliteit van het werk en je ziet toe op de veiligheid van je werkplek in de werkplaats en aan boord. Je ontvangt opdrachten van je voorman, waar je ook aan rapporteert, maar zie jij zaken ter verbetering dan verwachten wij van jou dat je het zegt. Wij willen graag gebruik maken van jouw kennis en ervaring.

Wat wij vragen

- MBO/MTS
- VCA Basis (of bereid deze te halen)

Wat wij bieden

Bij JACkLING Engineering zijn wij er om jou te helpen! Je staat aan het begin van je carrière dus er zijn nog genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Misschien wil je een opleiding volgen of wellicht heb je een cursus op het oog. Met ons opleidingsbudget is er van alles mogelijk. Wij zorgen er voor dat je in jouw regio aan de slag kan. Binnen JACkLING hangt een informele sfeer en staan wij als het nodig is altijd voor je klaar.

2 keer per jaar zal er een gesprek plaatsvinden waarin wij samen kijken naar de doorgroeimogelijkheden voor jou. Hierdoor kom je niet stil te staan en maak je het beste van je carrière! Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct op deze functie en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd appen als je nog vragen hebt over de vacature.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via