2e Elektromonteur - Den Haag

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Den Haag
Salarisindicatie € 1800,- tot € 2300,- per maand

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Den Haag | MBO

In de functie van 2e elektromonteur houd jij je bezig met het monteren,onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties op de schepen. Jij stroopt je mouwen graag op om nieuwe uitdagingen aan te pakken. In de toekomst ga jij je dan ook bezig houden met het onderhoud en installatie van navigatieapparatuur. Het is dus belangrijk dat je bereidt bent om te leren! Het werk in de jachtbouw is gespecialiseerd en vraagt zorgvuldigheid van de medewerkers.
Geen uitdaging is jou te gek en jij zorgt er aan boord voor dat de klus geklaard wordt!
Binnen de jachtbouw is het belangrijk dat jij met werkdruk om kan gaan. De kopers van de jachten stellen een deadline voor de werf en met het team zetten jullie alles op alles om dit te behalen. Daarnaast moet je zeer nauwkeurig kunnen werken en zorg jij ervoor dat alles piekfijn in orde is. Denk jij dat je het in je hebt om deze functie in te vullen? Solliciteer dan op deze functie en laat je verassen door de wereld van de superjachtbouw!

Wat wij vragen

- MBO/MTS vanaf niv. 2 elektrotechniek
- VCA Basis

Wat wij bieden

Je staat aan het begin van je carrière dus er zijn nog genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Misschien wil je een opleiding volgen of wellicht heb je een cursus op het oog. Met ons opleidingsbudget zou je bijvoorbeeld een cursus NEN 3140 VOP kunnen volgen. Wij zorgen er voor dat je in jouw regio aan de slag kan zodat je niet te veel tijd kwijt bent aan reizen. Tijdens een persoonlijke kennismaking kunnen wij jou hier nog veel meer over vertellen.

Hard werken wordt bij ons beloond, twee keer per jaar zal er een gesprek plaatsvinden waarin wij samen kijken naar jouw arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Hierdoor kom je niet stil te staan en maak je het beste van jouw carrière!
Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct op deze functie en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd WhatsAppen als je nog vragen hebt over de vacature.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via