Enthousiaste loodgieter Heerhugowaard

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Heerhugowaard
Salarisindicatie € 2700,- tot € 3100,- per maand

Over de functie

Voor ons team in de regio Heerhugowaard - Alkmaar zoeken wij een enthousiaste, gemotiveerde leuke nieuwe collega. Je hebt afwisselend werk binnen ons relatief kleine bedrijf. Vaak zit je bij particulieren thuis om hun probleem op te lossen, maar we hebben ook mooie zakelijke opdrachtgevers waar wij divers installatie en loodgieterswerk doen.
Wij staan voor vakwerk en zijn sociaal richting onze opdrachtgevers, klantgericht, oplossingsgericht en klaar als het echt klaar is. Jouw taken varieren van leidingwerk, het leveren en plaatsen van cv-ketels, dakwerk, zinkwerk en sanitair renovatie. Hiernaast verzorg jij het onderhoud aan onder andere gashaarden, cv ketels, boilers en mechanische ventilatie systemen. Kortom geen dag het zelfde en lekker onderweg.

Wat wij vragen

VMBO technische opleiding en ervaring in dak- en zinkwerk.
een praktische en flexibele instelling.
humor !!
in bezit van rijbewijs BE en VCA.

Wat wij bieden

Wij zijn een werkgever die staat voor haar mensen. 90% van onze medewerkers geeft ons achten, negens of tienen! Hier zijn wij zeker trots op. Wij bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen in je vakgebied en hebben oog voor jou als persoon. Wij zullen er alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In ons vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling en tijd voor tijd regeling. Op deze manier ondersteunen wij jou met ons persoonlijk ontwikkelingsplan optimaal, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kan verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via