Junior Projectmanager technische detachering, Hoofddorp

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie Tussen € 2000,- en € 2400,-

Over de functie

4 dagen | Sales | Opleidingen en trainingen | Maandelijkse bonus | goed salaris
In deze afwisselende commerciële job ga jij technici plaatsen op de projecten van onze klanten. Om succesvolle matches te maken ontwikkel je je tot een specialist in het sourcen en recruiten van goede mensen. Jij gaat leren hoe jij deze kandidaten op kunt te sporen, weet te triggeren om met jou in gesprek te gaan en vervolgens te doorgronden. Kandidaten gaan erop vertrouwen dat jij hen verder kunt helpen in hun loopbaan.
Jij hebt in deze rol vanzelfsprekend een grote commerciele verantwoordelijkheid. Dat betekent niet dat we je continu op de huid gaan zitten met de vraag hoeveel telefoontjes je al gepleegd hebt die dag. Het betekent wel dat we van jou verwachten dat je goede resultaten boekt en voldoende effort en creativiteit investeert in het benaderen en binnenhalen van nieuwe kandidaten en klanten.
Vanzelfsprekend bespreek je en evalueer je samen met je manager of collega's hoe je dit op de meest effectieve manier kunt doen.

Heel concreet ben je dus met de volgende werkzaamheden bezig:
-Sourcen, recruiten en netwerken om je kandidatennetwerk uit te breiden
-Sollicitatiegesprekken voeren, begeleiden en evalueren
-Relaties met bestaande klanten onderhouden
-Je netwerk en potentiele klanten actief benaderen en uitbreiden, lekker ondernemen
-Klanten bezoeken en hun vragen inventariseren, biedt jij wat hij vraagt of wat hij nodig heeft ?

Wat wij vragen

- Je hebt net je HBO opleiding afgerond (bv. MER, Economie, commercieel of technische opleiding)
- Je hebt maximaal 6 maanden tot 1 jaar ervaring in een commerciële rol.
- Je hebt een rijbewijs (wel handig als je in de toekomst een auto van de zaak kunt krijgen)

Gezien de groeiambities van ons bedrijf zoeken we iemand met veel energie en een resultaatgerichte instelling.
Onze 'speeltuin' is zeker niet alleen tussen 9 en 5 open, dus gretigheid en de wil om snel te leren en groeien is een vereiste.
Verder ben je zelfkritisch, durf je verantwoordelijkheid te nemen en loop je niet met de massa mee. Als je ondernemersambities hebt ga je je bij ons zeker thuis voelen!

Wat wij bieden

Bij JACkLING engineering zijn we op zoek naar iemand met ondernemersambities die zin heeft om onze vestiging in Nieuw-Vennep uit te bouwen, samen met Dennis, Maik, Rogier, Nathalie en de collega's van JACkLING Berkel en Rodenrijs.
Om snel op stoom te komen krijg je vanuit de organisatie verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aangeboden, op het gebied van sales, recruitment maar ook communicatie in zijn algemeenheid waar jij de rest van je leven profijt van zult hebben.
Werken bij JACkLING engineering betekent voor jou: samenwerken met enthousiaste ondernemende collega's, serieus genomen worden, vrijheid in je werk en ruimte voor ondernemerschap. Je krijgt contract, een goed salaris, een maandelijkse bonus en een pensioenregeling.
Na promotie richting projectmanger een auto van de zaak.
Verder ontvang je een iPhone, 27 vakantiedagen en gave teamuitjes met ons jonge bedrijf.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via