Loodgieter - Schiedam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schiedam
Salarisindicatie Tussen € 2800,- en € 3500,-

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Schiedam | MBO

Jij kan al het loodgieterswerk aan zoals het aanleggen van water en gasleidingen, rioleringen, renoveren van keukens, badkamers, toiletten, dakdekwerkzaamheden en zinkwerk. Houd jij er van om je werk zo goed mogelijk en professioneel te doen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Het is heel divers werk en je zal ook op verschillende projecten aan het werk gaan. Sommige projecten zullen wat korter zijn (enkele weken) en sommige zullen enkele maanden/jaren in beslag nemen.

JACkLING biedt een totaalpakket aan voor de woningbouw en utiliteit in de nieuwbouw, renovatie en het onderhoud. Wij typeren ons door een professionele aanpak en de informele sfeer. Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige collega die ook in staat is in teamverband te werken. Je werkt nauwkeurig, bent gemotiveerd en weet hoe je onze klanten tevreden moet houden.

Wat wij vragen

- Werkervaring als Loodgieter;
- Rijbewijs B;
- VCA-basis of bereid om deze kosteloos te behalen.

Wat wij bieden

Je hebt natuurlijk al flink wat ervaring opgedaan de afgelopen jaren en dat is een mooie basis om op door te bouwen. Alle projecten waar wij ons mee bezig houden zijn voor een langere periode en zorgen voor stabiliteit in jou werk. Dus eventuele risico’s beperk je ook op deze manier. Wij stellen de techneut centraal en kijken naar jouw wensen en behoeftes. Misschien lijkt het je leuk om minder ervaren collega’s op te leiden of misschien heb je nog behoefte om jezelf verder te ontwikkelen ook dat is mogelijk bij JACkLING Engineering.

Daarnaast krijg je van ons een volledig uitgeruste service bus en een telefoon/tablet van de zaak zodat al jouw opdrachten goed binnenkomen. Herken jij jezelf in deze functie en spreekt onze werkwijze jou aan? Dan zou ik je graag willen spreken. Solliciteer, WhatsApp, bel of mail en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via