Monteur Jachtbouw Nieuw-Vennep

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie Tussen € 2500,- en € 3000,-

Over de functie

Jackling zoekt momenteel de beste techneut die zich gaan bezighouden met de daadwerkelijke bouw van deuren, toegangssystemen bestemd voor de in aanbouw zijnde Superyachts. Als specialist deurenbouwer ben je samen met je werkplaats maatje verantwoordelijk voor de bouw van een set deuren. Alle werkzaamheden vinden plaats met behulp van de benodigde handgereedschappen en machines als cnc bank, lintzaag ed. De materialen waar jij mee komt te werken zijn Hout, Aluminium, RVS en diverse (exotische) soorten Glas. Daarnaast is de behoefte van de klant veelal exclusief, wat betekent dat je ook met de meest exotische producten en materialen van over de hele wereld mag werken!

Wat wij vragen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen, is het voor jou een sport om dagelijks het hoogst haalbare op het gebied van kwaliteit na te streven! Daarnaast ben je in het bezit van een vakdiploma richting interieurbouw/timmerman. Ben je in het bezit van aanvullende certificaten of vakdiploma's, dan werkt dit zeker in jouw voordeel.
Je hebt kennis van diverse soorten hout en wijze van bewerking
Je bent niet onbekend met het werken met metalen als Alu en RVS en Glas
Basis kennis van elektrotechniek is in dit vak mooi mee genomen.
Met jouw creativiteit draag je op gewenst niveau pasbare oplossingen aan.
Werken vanaf tekening is voor jou geen probleem.
Mensen met aantoonbare werkervaring binnen de superjachtbouw raden wij zeker ook aan om te solliciteren!

Wat wij bieden

Werken aan klant specifieke producten is altijd uitdagend en afwisselend! Via Jackling Engineering kom je te werken in een unieke werkomgeving, en ga je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Jackling Engineering is een exclusief geselecteerde partner, om samen mee te werken aan een mooi en exclusief product.
Werken bij Jackling Engineering betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel, en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zo bieden wij bijvoorbeeld om opleidingen te kunnen volgen. In Jackling Engineering vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Je kunt rekenen op een prima pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden als salaris, reiskostenvergoeding, een goed pensioenplan en op maat gerichte loopbaan coaching! Onze huidige collega's beoordelen werken bij Jackling Engineering gemiddeld met een 8!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via