Servicemonteur Elektrische Laadpalen - Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie Tussen € 2400,- en € 2800,-

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Rotterdam | MBO/HBO

Als servicemonteur elektrische laadpalen ben je verantwoordelijk voor het installeren en het onderhouden van laadpunten voor elektrische auto's. De werkzaamheden die je uitvoert zijn voor een aantal toonaangevende merken zoals Tesla, Mercedes en BMW. Je gaat zelfstandig met jouw werkbus op pad naar de klanten die je van de planning hebt doorgekregen. Dit maakt de functie gevarieerd en geeft je veel vrijheid in je werk.

Het is van belang dat je tijdens de werkzaamheden een goede omgang met de klanten hebt. Je gaat zo optimaal mogelijk te werk en lost problemen die er op je pad komen direct op. Verder ben je verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving en de beheer van het materiaal waarmee je werkzaamheden uitvoert.

Wat wij vragen

- vanaf MBO 2 of min. 2 jaar ervaring in de elektrotechniek
- VCA-basis diploma

Wat wij bieden

Bij JACkLING Engineering zijn wij er om jou te helpen! Je staat aan het begin van je carrière dus er zijn nog genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Misschien wil je een opleiding volgen of wellicht heb je een cursus op het oog. Met ons opleidingsbudget is er van alles mogelijk. Wij zorgen er voor dat je in jouw regio aan de slag kan. Binnen JACkLING hangt een informele sfeer en staan wij als het nodig is altijd voor je klaar.

2 keer per jaar zal er een gesprek plaatsvinden waarin wij samen kijken naar de doorgroeimogelijkheden voor jou. Hierdoor kom je niet stil te staan en maak je het beste van je carrière! Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct op deze functie en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd appen als je nog vragen hebt over de vacature.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via