Junior data-/ telecom en camera monteur Zoetermeer

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Zoetermeer
Salarisindicatie Tussen € 1600,- en € 1900,-

Over de functie

€1600 - €1900 | 40 urige werkweek | Regio Zoetermeer | (V)MBO
Wil jij de kans krijgen om het vak van data- en telecom monteur te leren van evaren mannen, bel mij. Ons bedrijf is momenteel opzoek naar een goed gemotiveerde schoolverlater die ons ondersteunt en wij verder ontwikkelen.
Je gaat met je net opgedane school en eventuele stage ervaring bij ons aan de slag als leerling monteur en dit betekent luisteren naar wat je gevraagd wordt en uitvoeren wat je wordt opgedragen. Dit klinkt misschien schools, maar is wel
de enige manier om het goed te gaan leren.
Je werkzaamheden variëren van het trekken van kabels, connectoren knijpen, doormeten, afmonteren en assisteren bij het in bedrijfstellen van het systeem. De systemen kunnen van alles zijn van telefonie, datacommunicatie, camerasystemen. Tegenwoordig
gaat alles door een dun draadje, als het goed gemaakt is.
Het vak van monteur is afwisselend, dit komt door de taken die je krijgt, maar ook door de klanten die wij hebben. Dit zijn bijvoorbeeld financiële instellingen, logistieke centra, maar ook vakantieparken.

Wat wij vragen

Om bij ons te kunnen komen werken heb je minimaal een technische VMBO richting gevolgd.
Je hebt een gemotiveerde instelling en wilt graag leren, dit is echt een eis.
Je bent met je rijbewijs bezig of hebt hem net gehaald
Het zou mooi zijn als je in de omgeving van Zoetermeer of Den Haag woont.

Wat wij bieden

Als collega van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via