2e Elektromonteur - Den Haag

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats 'S-Gravenhage

Over de functie

€1800 - €2300 | 40 urige werkweek | Regio Den Haag | MBO

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste eerste monteur. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van data- en elektra-infrastructuur in distributie, productie en kantoor omgevingen. Naast de installatiewerkzaamheden op gebied van koper, glasvezel, wireless en elektra voorzien wij ook van troubleshouting, ontwerp en configuratie voor deze installaties.

De werkzaamheden bestaan voor het grootste deel uit het bekabelen van data netwerken of wireless netwerken, maar ook het plaatsen van patchkasten, lassen van glasvezelverbindingen, doormeten van datanetwerken etc. Het werk is erg afwisselend net zoals de omgeving waar de projecten spelen.

Over het algemeen voer je projecten uit samen met een of meerdere collega's, maar het komt ook voor dat je ook zelf op pad gaat. Ga je zelf op pad, dan zal je vaak direct te maken hebben met de klant. Op de projecten heb je veel verantwoordelijkheid en wordt er verwacht dat je, samen met je collega's, de projecten begeleid en uitvoert.

Wat wij vragen

- 5 jaar werkervaring op data en elektra gebied
- Minimaal MBO/MTS diploma of gelijkwaardig op gebied van data en/of elektra (eerste monteur)
- Leidinggevende capaciteiten
- Zelfstandig werken
- Verantwoordelijkheid nemen en dragen
- Rijbewijs B
- Bij voorkeur hoogwerker certificaat
- VCA
- Glasvezel en data certificaten zijn een pré

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- €2100-€2700
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via