Werkvoorbereider Elektrotechniek - Zoetermeer

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zoetermeer

Over de functie

€2400 - €3100 | 40 urige werkweek | Regio Zoetermeer | MBO/HBO

Word jij onze nieuwe collega? Voor drie verschillende projecten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde elektrotechnische alleskunner. Ben jij communicatief sterk, bewaak je goed het overzicht en kan je snel schakelen in een stressvolle omgeving dan is deze uitdaging echt iets voor jou. Als werkvoorbereider schakel je constant tussen de projectleider en de verschillende uitvoerders. Daarnaast heb je contact met alle leveranciers en houd je nauwkeurig bij wat er in en uit gaat.

Kort samengevat is het jouw taak om er voor te zorgen dat de werkzaamheden op de locaties nooit stil komen te liggen. Naast het werk voorbereiden is er ook ruimte en tijd voor het tekenen en calculeren. Mocht je deze aspecten nog niet beheersen dan is deze functie tegelijk ook leerzaam, op bepaalde momenten zal er ruimte zijn om de calculator te assisteren in zijn werkzaamheden.

Het allerbelangrijkste in deze functie blijft wel de klantwensen omzetten in werkelijk uit te voeren opdrachten. Past bovengenoemde omschrijving bij jouw kwaliteiten dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat wij vragen

- Minimaal MBO niveau 4 of HBO afgestudeerd richting de (elektro) techniek
- Reeds enkele jaren werkzaam in de branche
- In het bezit van een geldig rijbewijs B
- Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche
- Communicatief zeer vaardig en in het bezit van een scherpe helikopterview
- Accuraat, flexibel, analytisch, kostenbewust en resultaatgericht
- Je kunt goed schakelen tussen de diverse betrokken niveaus
- Je bent bekend met de meest voorkomende teken en calculatie pakketten.
- Bekend met het MS Office pakket
- Goed in Nederlands en, bij voorkeur, Engels in woord en geschrift

Wat wij bieden

Wij zijn een werkgever die staat voor haar mensen. 90% van onze medewerkers geeft ons achten, negens of tienen! Hier zijn wij zeker trots op. Wij bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen in je vakgebied en hebben oog voor jou als persoon. Wij zullen er alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In ons vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling en tijd voor tijd regeling. Op deze manier ondersteunen wij jou met ons persoonlijk ontwikkelingsplan optimaal, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kan verwezenlijken.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via