1e Elektromonteur - Schiedam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBOMBO
Standplaats Schiedam

Over de functie

€2500 - €3100 | 40-urige werkweek | Regio Schiedam | MBO

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar hulpmonteurs Elektrotechniek in diverse regio’s, met name in de Randstad. Ben jij net klaar of zelfs nog bezig met jouw opleiding tot elektromonteur dan zijn we op zoek naar jou. Wij bouwen en verbouwen vrijwel elke winkel op de retailmarkt, zowel in het food als in het non-food segment. Naast de elektrotechniek zijn wij ook van begin tot eind verantwoordelijk voor de koeltechniek en safety. Met de collega’s van deze afdelingen werk je dan ook nauw samen.

Ben jij een monteur in opleiding die wil meewerken om binnen de retailmarkt diverse winkels klaar te stomen voor de toekomst dan zijn we op zoek naar jou. Je zal op de bus meegaan met een van de ervaren monteurs, en hij of zij zal je dan ook de fijne kneepjes van het vak leren.

Ben je leergierig en enthousiast, voel je je thuis in een dynamische omgeving en wil je onder begeleiding van een ervaren monteur de kneepjes van het vak leren, dan nodigen wij je uit om te reageren op deze functie.

Wat wij vragen

- Je bent minimaal in het bezit van een MBO niveau 2-diploma Elektrotechniek of hiervoor in opleiding
- Je bent zelfstandig en flexibel ingesteld
- Je hebt daarnaast een serieuze klantgerichte werkhouding
- Je bent bereid om een opleiding te volgen tot 1e monteur
- Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat, of bereid deze te halen.

Wat wij bieden

Wij zijn een werkgever die staat voor haar mensen. 90% van onze medewerkers geeft ons achten, negens of tienen! Hier zijn wij zeker trots op. Wij bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen in je vakgebied en hebben oog voor jou als persoon. Wij zullen er alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In ons vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling en tijd voor tijd regeling. Op deze manier ondersteunen wij jou met ons persoonlijk ontwikkelingsplan optimaal, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kan verwezenlijken.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via