Servicemonteur installatietechniek Utrecht

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Utrecht

Over de functie

€2500-€3000 | 40 urige werkweek | Regio Utrecht | MBO

Je gaat voor ons als servicemonteur op verschillende projecten aan het werk. Jij bent het gezicht van onze organisatie en dit straal je natuurlijk ook uit. Binnen de functie krijg je veel vrijheid voor de uitvoering van je werkzaamheden. Maar daarnaast verwachten we natuurlijk een groot verantwoordelijkheidsgevoel van jou. Je gaat namelijk aan de slag om er voor te zorgen dat de installaties in de gebouwen van onze klanten goed werken.

En welke installaties hebben we het dan over? Je gaat aan de slag met de verwarming, airco, luchtbehandeling, ketels, elektra, brandmeldcentrales etc. Je komt als servicemonteur natuurlijk ook op veel verschillende locaties en dat maakt deze functie ook zo leuk en afwisselend. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, kantoren, utiliteit en verschillende terreinen.

Wat wij vragen

Wat kan je laten zien?
Buiten het feit dat we graag iemand in het team hebben met het juiste karakter die past binnen Jackling Engineering, willen we ook graag het volgende vragen:
- Sterke affiniteit met techniek
- Diploma VCA-Basis (pre)
- je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Bespreekbaar maken van je startsalaris
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Kom jij het team versterken? reageer dan snel en dan drinken we een kop koffie.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via