Monteur onderhoud / Reparatie trailers Nieuwkoop

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Nieuwkoop

Over de functie

Voor de afdeling onderhoud en reparatie binnen Jackling Engineering zoeken wij een monteur die graag zijn steentje bij wil dragen in het onderhouden van mooi product! Hoe ziet jouw dag er uit? Op een toonaangevende projectlocatie van de afdeling onderhoud en reparatie komen de trailers met schade / onderhoud retour. Op de werkplaats bon staat precies waar de schade zit, of wat voor onderhoud de trailer nodig heeft. Jij voert dit samen met je collega's van de afdeling uit. Je kan hierbij denken aan het vervangen, repareren en onderhouden van alle voorkomende onderdelen op en om een trailer. De ene dag ben je bezig met het vervangen van de transportband in de trailer, de volgende dag zijn de spatlappen kapot, of de verlichting doet het niet meer, of heeft de zojuist gerepareerde trailer een wasbeurt nodig! Kortom, afwisseling moet bij je passen! De monteur die wij zoeken zal veel moeten klimmen en klauteren. Dit houdt in dat jij goed van conditie moet zijn en komt het woord Hoogtevrees niet in jouw woordenboek voor! Onze ideale monteur kan goed tekening lezen, heeft naast werktuigbouwkundige kennis ook kaas gegeten van elektra (24V) voor het aansluiten van de elektrotechnische componenten.
Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen wij jou graag uit voor een bak koffie!

Wat wij vragen

- Een afgeronde technische VMBO / MBO opleiding richting autotechniek
- Kennis en kunde van 24 Volt
- Je werkt precies en nauwkeurig
- Je houdt er van om in teams te werken
- Je kan tegen werkdruk
- Je hebt een passie voor transport!
`

Wat wij bieden

Ben jij die professionele techneut met een feilloos gevoel voor alles wat te maken heeft met techniek? Zoek dan niet verder en solliciteer! Jackling Engineering heet je welkom in een hecht team van vakmensen en biedt een stabiele basis voor de vervolgstap in jouw carrière. Uiteraard hebben we oog voor jouw CV maar we kijken voornamelijk naar wie jij bent. Wat wil je? Welke kant gaan we met jou op? Wat is voor jou belangrijk? Samen met jou komen wij daar graag achter!

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van jouw directe collega's vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via