Projectleider - Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

€3000 - €4200 | 40 urige werkweek | Regio Rotterdam | MBO

Soms werk je aan grootschalige projecten en dan weer aan meerdere kleinere projecten tegelijkertijd. Als projectleider werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor alle W-projecten met een waarde van 10.000,- tot 500.000,- euro . De projecten bevinden zich voornamelijk in de regio Randstad.
Als projectleider heb jij de touwtjes in handen. Je zorgt voor projectbewaking, je regelt de volledige organisatie, financiën en communicatie rondom het project. Naast je technische kennis ben je een leidinggevende die zijn projectteam weet te motiveren en de kwaliteit kan waarborgen.
Voor jou staat de klantrelatie voorop en je voert geregeld voortgangsbesprekingen om deze relatie te onderhouden. Voor jou is het van belang dat het project wordt opgeleverd zoals afgesproken met de klant en dat de kwaliteit gewaarborgd wordt.
Als projectleider ben je in staat om mee te denken met de klant en snel de juiste technische oplossing te vinden. Je denkt out of the box en je dient technische verbetervoorstellen in bij de klant. Je bedenkt ad- hoc-oplossingen voor onverwachte problemen of situaties die kunnen ontstaan en bewaart als geen ander het overzicht. Je doorziet risico's in de voorfase en maakt op basis hiervan een realistische planning.

Verdere taken en verantwoordelijkheden:
- aansturen monteurs, calculatoren en werkvoorbereiders
- opvragen en uitwerken van offertes
- adviesvorming voor klantvraagstukken
- sparringpartner zijn voor collega's
- duidelijke contracten en financiële rapportages
- signaleren/verwerken van afwijkingen en initiëren van meerwerken indien nodig
- kennis van integrale projecten (E-installatie en bouwkunde)

Wat wij vragen

- HBO werk- en denkniveau, eventueel MBO met aanvullende opleidingen en ervaring.
- Verder is het belangrijk om te beschikken over communicatieve vaardigheden en commerciële kwaliteiten.
- Tevens maakt resultaatgericht denken en leiding kunnen geven jou de persoon die wij zoeken.

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via