Monteur Mechatronica - Nieuw Vennep

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw Vennep

Over de functie

De discipline Werktuigbouw binnen Jackling Engineering is verantwoordelijk voor de realisatie van alle aandrijf en onderwater aandrijfsystemen boord van de in aanbouw zijnde SuperYachts. Samen met je collega’s lijn je vanaf tekeningen millimeter voor millimeter aan boord de projecten uit tot de exacte opstelling. Het kan hier gaan om motoropstellingen, tandwielkasten, het installeren van de boeg- en hekschroef, de schroefaslijn, stabilisatoren, roerconstructie, vrijwel alle aandrijvingen onder de waterspiegel! Je bent werkzaam met alle voorkomende materialen. Om de werkzaamheden goed te kunnen verrichten, maak je gebruik van alle voorkomende handgereedschappen en specialistische gereedschappen als hydraulische momentsleutel, uitlijn gereedschappen, lasers en overig digitaal uitlijn gereedschap. Aangezien het hier om een vrij complexe functie gaat met veel verantwoordelijkheid, werk je vrijwel altijd in teamverband.

Wat wij vragen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen, is het voor jou een sport om dagelijks het hoogst haalbare op het gebied van kwaliteit na te streven! Daarnaast ben je in het bezit van een vakdiploma richting werktuigbouwkunde / metaal / motorvoertuigentechniek of bedrijfswagen techniek. Ben je in het bezit van aanvullende certificaten of vakdiploma’s, dan werkt dit zeker in jouw voordeel. Daarnaast heb je reeds een aantal jaren ervaring met het werken in de scheepvaart/jachtbouw branche.
Je hebt materiaalkennis en je hebt vaardigheid met uitlijnen en uitzetten van projecten. Hierbij weet je als specialist om op een juiste manier met gereedschappen om te gaan. Tekening lezen is voor jou geen probleem. Je bent geduldig van aard, en je houdt er van om netjes, precies en zeer nauwkeurig te werken!

Wat wij bieden

Werken aan klant specifieke producten is altijd uitdagend en afwisselend! Via Jackling Engineering kom je te werken in een unieke werkomgeving, en ga je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Jackling Engineering is een exclusief geselecteerde partner, om samen mee te werken aan een mooi en exclusief product.
Werken bij Jackling Engineering betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel, en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zo bieden wij bijvoorbeeld om opleidingen te kunnen volgen. In Jackling Engineering vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Je kunt rekenen op een prima pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden als salaris, het volgen van de cao, reiskostenvergoeding, een goed pensioenplan en op maat gerichte loopbaan coaching! Onze huidige collega’s beoordelen werken bij Jackling Engineering gemiddeld met een 8!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via