Werkvoorbereider Jachtbouw - Haarlem

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Haarlem

Over de functie

Als werkvoorbereider bij JACkLING Engineering word jij onderdeel van een team dat gaat werken aan de mooiste Superjachten. Jij bent specialist als het gaat om een van de volgende aandachtspunten: Hydraulieksystemen, Technische ruimtes, Accommodatie en/of de Motorkamer. Doordat helicopterview jouw sterkste eigenschap is behoud jij ten allertijden overzicht en ben jij de verbindende schakel tussen informatie en het uit te voeren werk in de productie.

De afdeling Werktuigbouw is de afdeling waar jij komt te werken. Je werkt op deze afdeling samen met een team collega werkvoorbereiders en je rapporteer naar de Assistent Manager. De afdeling werktuigbouwkunde is onder andere verantwoordelijk voor alle leiding technische installaties, hydraulische installaties, aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur en roer- en schroefas installaties. Door jouw kennis en ervaring zorg jij er voor dat alle processen goed begeleid worden totdat er in de productie mee gewerkt kan worden. Jij zorgt ervoor dat alle benodigde informatie aanwezig is zoals: complete werklijsten, duidelijke tekeningen en technische specificaties. Daarnaast controleer je de werkzaamheden aan boort en draag je oplossingen aan bij mogelijke complicaties in de productie. Je ontvangt tekeningen van het architecten- of engineeringsbureau en die werk je zelf uit tot detailtekeningen.

Wat wij vragen

Wat vragen wij:
-Kennis en ervaring van tenminste 1 van bovengenoemde aandachtspunten.
-Kennis van kwaliteitseisen
-Scheepsbouwkundig inzicht en een sterk analytisch vermogen
-Minimaal MBO 4 technisch richting met een HBO denk niveau
-Ervaring in de jacht- of scheepsbouw
-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
-Kennis van MS Office, AutoCad en Solid Edge. (Kennis van MS Project is een pré)

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een goed salaris
- Pensioenregeling
- Reiskostenvergoeding
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via