Nester / Tekenaar Haarlem

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem

Over de functie

Word jij mijn nieuwe collega? JACkLING engineering zoekt een Nester / Tekenaar. Ben jij duurzaam ingesteld? Weet jij door slim te nesten de meeste onderdelen uit 1 plaat te halen? Ben jij een beginnend of ervaren tekenaar en ben jij bekend met het plannen en coördineren van de werkzaamheden voor de vlakbedlaser? Wacht niet langer en neem gelijk contact met mij op!
Als Nester / Tekenaar bij JACkLING ga je werken met een mooi machinepark. Je werkt in een ongedwongen, informele sfeer en wordt je onderdeel van een team dat zich bezig houd en de ontwikkeling van onder andere (RVS)constructies en carrousels die gebruikt worden in de vee-industrie.

Wat wij vragen

- Ervaring met tekenprogramma SolidWorks of een ander 3D-tekenprogramma
- Ervaring met tekenen voor een Vlakbedlaser/Buizenlaser
- MBO WTB of Technical Engineering
- 38 uur p/w

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris
- Pensioenregeling
- Reiskostenvergoeding
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via