CNC draaier Wormer

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Wormer

Over de functie

Als CNC verspaner ben je als specialist binnen de werkplaats verantwoordelijk voor het produceren van machine onderdelen achter het CNC gestuurde bewerkingscentrum. Jouw afdeling faciliteert onderdelen ter ondersteuning van de fabriek. Als CNC specialist vervaardig je producten die in het algemeen niet groter zijn dan je vingertop. Met behulp van de tekeningen en Siemens software programmeer je zelfstandig het bewerkingscentrum. Aangezien je met hoogwaardige producten werkt, bewaak je het bewerkingsproces en de kwaliteit van het product. Naast reguliere materialen wordt er ook gewerkt met exotische metalen. Samen met je collega's voer je overleg, om zo samen de hoogst haalbare kwaliteit na te streven!

Wat wij vragen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen, ben je in het bezit van een diploma VMBO Metaal (LTS), of MTS WTB opleiding.
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het zelfstandig programmeren van CNC machines / bewerkingscentra.
Je kunt zelfstandig programmeren in programma's als Siemens, Fanuc, Heidenhain.
Het is belangrijk dat je ervaring hebt met kleine toleranties (0.1 - 0.01)
Het oplossen van puzzels is jouw hobby! Jij haalt in je werk voldoening uit het programmeren
Techniek is jouw ding! Je bent technisch onderlegd, met een ruime belangstelling voor techniek.
Je toont graag initiatief, en ben je niet bang verbeteringen aan te brengen.

Wat wij bieden

Werken aan klant specifieke producten is altijd uitdagend en afwisselend! Via Jackling Engineering kom je te werken in een unieke werkomgeving, en ga je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Jackling Engineering is een exclusief geselecteerde partner, om samen te werken aan een mooi product.
Werken bij Jackling Engineering betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel, en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zo bieden wij bijvoorbeeld om opleidingen te kunnen volgen. In Jackling Engineering vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Je kunt rekenen op een prima pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden als salaris, reiskostenvergoeding, een goed pensioenplan en op maat gerichte loopbaan coaching! Onze huidige collega's beoordelen werken bij Jackling Engineering gemiddeld met een 8!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via