Pijpfitter - Nieuw Vennep

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep

Over de functie

De discipline Werktuigbouw binnen Jackling is verantwoordelijk voor de realisatie van alle leidingsystemen aan boord van de in aanbouw zijnde SuperYachts. Als specialist zet je eerst aan boord alle maten uit. Dan buig je vanaf tekening het leidingwerk in de juiste vormen, waarna je ze aan boord zal installeren. Bij de functie behoren ook randwerkzaamheden zoals het maken van beugeltjes en bevestigingen. Je verricht alle noodzakelijke bewerkingen middels zagen, hechten, Tig lassen, solderen, persen en buigen. Je bent werkzaam met materialen als RVS, Staal, Aluminium en Cunifer. Daarnaast is de behoefte van de klanten vaak ook exclusief, wat betekent dat je ook met de meest exotische producten en materialen mag werken van over de hele wereld! Het werk is afwisselend en gebeurt zowel solo als in samenspraak met je collega’s en overige betrokken afdelingen.

Wat wij vragen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen, is het voor jou een sport om dagelijks het hoogst haalbare op het gebied van kwaliteit na te streven! Daarnaast ben je in het bezit van een vakdiploma richting werktuigbouwkunde / metaal. Ben je in het bezit van aanvullende certificaten of vakdiploma’s, dan werkt dit zeker in jouw voordeel.
Je hebt materiaalkennis en je hebt vaardigheid met Tig /leiding lassen.
Je bent niet onbekend met het werken met metalen als Alu en RVS en Cunifer. Tekening lezen is voor jou geen probleem.
Basis kennis van het vak als pijpfitter is in deze functie zeker wenselijk.

Wat wij bieden

Werken aan klant specifieke producten is altijd uitdagend en afwisselend! Via Jackling Engineering kom je te werken in een unieke werkomgeving, en ga je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Jackling Engineering is een exclusief geselecteerde partner, om samen mee te werken aan een mooi en exclusief product.
Werken bij Jackling Engineering betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel, en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zo bieden wij bijvoorbeeld om opleidingen te kunnen volgen. In Jackling Engineering vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Je kunt rekenen op een prima pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden als salaris, het volgen van de cao, reiskostenvergoeding, een goed pensioenplan en op maat gerichte loopbaan coaching! Onze huidige collega’s beoordelen werken bij Jackling Engineering gemiddeld met een 8!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via