Werkvoorbereider installatietechniek Haarlem

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem

Over de functie

Als werkvoorbereider bij Jackling Engineering ben jij het middelpunt van het project. Als rechterhand van de projectleider ben jij de schakel tussen de opdrachtgever en de uitvoerder. Je houdt contact met partners en leveranciers. Jij zorgt ervoor dat de productie niet stil komt te vallen. Oftewel, de juiste spullen/mensen tegen de juiste prijs/hoeveelheid op de juiste tijd op de juiste plek. Kun je calculeren en/of tekenen? Dat werkt in je voordeel, maar dit is geen eis. Tekeningen lezen is voor jou geen probleem. Vooral belangrijk is de manier waarop jij de klantwens om kan zetten in werkbare oplossingen. Als je dan ook nog eens oog hebt voor de algehele voortgang van het project, zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij vragen

- Minimaal MBO niveau 4 of HBO afgestudeerd richting de installatietechniek
- Reeds enkele jaren werkzaam in de branche
- In het bezit van een geldig rijbewijs B
- Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche
- Communicatief zeer vaardig en in het bezit van een scherpe helikopterview
- Accuraat, flexibel, analytisch, kostenbewust en resultaatgericht
- Je kunt goed schakelen tussen de diverse betrokken niveaus
- Je bent bekend met de meest voorkomende teken en calculatie pakketten.
- Bekend met het MS Office pakket
- Goed in Nederlands en, bij voorkeur, Engels in woord en geschrift

Wat wij bieden

Kom jij het beste tot je recht wanneer je als spin in het web fungeert? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat wij graag van jou horen, is de manier waarop invulling geeft aan deze functie. Wat maakt jou tot de werkvoorbereider die wij bij Jackling in ons team willen opnemen? Hoe ziet jou dag eruit? Hoe onderscheid jij je? Je blijft in contact met al je collega's en samenwerken zit in je bloed. Hoe houd je alle balletjes omhoog zonder dat er kinken in de kabel ontstaan? Onder het genot van een kop koffie horen wij heel graag jouw verhaal.

Wat bieden wij jou?

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van onze mensen vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via