Constructie bankwerker Samensteller Hoorn

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoorn nh

Over de functie

€2300 - €2700 | Omgeving Hoorn | Fulltime Jackling is op zoek naar nieuwe collega constructiebankwerkers!! Maar niet zomaar een bankwerker, een samensteller. Jij gaat werken op de constructie afdeling waar je equipment gaat aanpassen en produceren. Denk hierbij aan gieken, bakken, klemmen enzovoort. Je gaat werken aan grote machines voor in de bouw, dit kunnen dus graafmachines zijn of grote bakwagens. Er wordt dus gewerkt met zwaar staal. Als constructiebankwerker ben jij een belangrijke schakel in het samenbouwen van de complexe delen en hulpconstructies van deze grote machines.

Wat wij vragen

Wij vragen van jou dat je naast samenstellen ook goede lastechnieken beheerst en uitvoert. Je kunt tekening lezen en voor problemen draai jij je hand niet om en lost ze graag op.
Daarnaast beschik je over de volgende zaken:
* Opleiding afgerond richting metaal, MBO
* Aanvulling met een constructiebankwerker Niv. 3
* Ervaring met MIG/MAG lassen
* in bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen

Wat wij bieden

Uiteraard bieden wij jou ook goed arbeidsvoorwaarden voor de werkzaamheden:
* Een marktconform salaris
* 25 vakantiedagen
* De mogelijkheid om tijd voor tijd te sparen
* Cursussen en opleidingen voor verdere groei
* Korte lijnen
* Leuke uitjes!

Je bent zo ver gekomen, dit is wat wij bieden. Heeft dit wat vragen opgewekt, bel me gerust en ik ik beantwoord ze graag. Kunnen we daarna de afspraak inplannen om elkaar persoonlijk te leren kennen.
Heeft dit je interesse al gewekt, solliciteer dan snel! We spreken elkaar dan om jou aan de nieuwe uitdaging te helpen. Tot snel!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via