Servicemonteur elektrische laadpalen - Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

Als servicemonteur elektrische laadpalen ben je verantwoordelijk voor het installeren en het onderhouden van laadpunten voor elektrische auto's. De werkzaamheden die je uitvoert zijn voor een aantal toonaangevende merken zoals Tesla, Mercedes en BMW. Het is van belang dat je tijdens de werkzaamheden een goede omgang met de klanten heb. Je gaat zo optimaal mogelijk te werk en lost problemen die er op je pad komen direct op. Verder ben je verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving en de beheer van het materiaal waarmee je werkzaamheden uitvoert.

Wat wij vragen

De top kandidaat die wij zoeken is in het bezit van:
- Een afgeronde technische Mbo-opleiding bij voorkeur aangevuld met vakspecifieke cursussen en/of specialisaties
- Relevante werkervaring in de elektrotechnische installaties
- Ervaring met werkzaamheden in de meterkast
- Uitstekende technische en communicatieve vaardigheden
- Een geldig Rijbewijs B

Wat wij bieden

Bij JACkLING Engineering zijn wij er om jou te helpen! Je staat aan het begin van je carrière dus er zijn nog genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Misschien wil je een opleiding volgen of wellicht heb je een cursus op het oog. Met ons opleidingsbudget is er van alles mogelijk.
Wij zorgen er voor dat je in jou regio aan de slag kan zodat er nog genoeg tijd is voor je hobby’s en je vrienden. Want dat vinden wij ook erg belangrijk. Binnen JACkLING hangt een informele sfeer en zorgen wij voor gezelligheid. Zowel in de zomer als in de winter zorgen wij voor een leuk uitje want het team staat bij ons op nummer 1.
Zo vieren wij successen samen en dit zorgt er ook voor dat wij jou een goed salaris voorstel kunnen doen! Natuurlijk is dit afhankelijk van je ervaring maar hard werken wordt beloond. 2 keer per jaar zal er een gesprek plaatsvinden waarin wij samen kijken naar de doorgroeimogelijkheden voor jou. Hierdoor kom je niet stil te staan en maak je het beste van je carrière! Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct op deze functie en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd appen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via