Gebouwbeheerder - Zoetermeer

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zoetermeer

Over de functie

Als service monteur installatietechniek is het jouw taak om te zorgen dat de installaties in de gebouwen van onze klanten goed werken.

Je gaat als Service Monteur op verschillende projecten aan het werk, jij houdt dan ook van een afwisselende baan.

Je komt als Servicemonteur op veel verschillende locaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, kantoren, utiliteit en verschillende terreinen. En ook de type installaties waaraan je zult werken zijn zeer divers. Zo ga je aan de slag met verwarming, airco, luchtbehandeling, ketels, elektra, brandmeldcentrales, et cetera.

Jij bent het gezicht van de organisatie en dit straal je natuurlijk ook uit. Binnen deze functie krijg je veel vrijheid voor de uitvoering van je werkzaamheden. En daarnaast beschik je zelf over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wij vragen

Wij zoeken iemand die goed binnen onze organisatie past. Iemand die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan werken.

Verder beschik je over MBO niveau 4 elektro- of installatietechniek of je hebt minimaal 5 jaar ervaring in eenzelfde soort functie.

En je hebt natuurlijk je VCA-basis diploma, anders kan je de projecten niet op.

Wat wij bieden

- Pensioenregeling
- Goed salaris
- Uitzicht op een vast contract
- Goede doorgroeimogelijkheden
- Goede werksfeer en een mooie positie binnen een groeiende organisatie

Verder kun je als medewerker van JACkLING Engineering rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die ene stap wil maken in je loopbaan, wij zijn er om je daar bij te helpen.

Solliciteer nu als je interesse hebt in deze vacature. Wij vragen je dan op de volgende pagina alleen even wat contactgegevens en je CV in te voeren. Vervolgens proberen wij om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via