Elektromonteur jachtbouw - Purmerend

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBOVMBO
Standplaats Purmerend

Over de functie

Gedreven en humorvolle technicus gezocht om ons team uit te breiden. Dennis, Maik, Thomas, Jesper, Richard en Henk zoeken een nieuwe maat, die goed gaat verdienen.
De discipline Elektrotechniek binnen Jackling is verantwoordelijk voor de realisatie van alle elektronische en elektrotechnische toepassingen aan boord van de in aanbouw zijnde Superyachts. Samen met je collega’s trek je vanaf tekening de juiste kabels in en door alle ruimtes van de boot. Daarnaast help je mee met het aansluiten en afmonteren. Ben jij de beste in je werk? Dan mag je wellicht ook mee helpen met het in bedrijf stellen en testen van alle systemen aan boord! Je zal deel uit gaan maken van het projectteam op één van de locaties in Noord-Holland. Om de werkzaamheden goed te kunnen verrichten, maak je gebruik van alle voorkomende handgereedschappen en daar waar nodig specialistische gereedschappen.

Wat wij vragen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen, is het voor jou een sport om dagelijks het hoogst haalbare op het gebied van kwaliteit na te streven! Daarnaast ben je in het bezit van een vakdiploma richting Elektrotechniek. Ben je in het bezit van aanvullende certificaten of vakdiploma’s, dan werkt dit zeker in jouw voordeel.
Je hebt materiaalkennis en je hebt vaardigheid met elektrotechnische zaken. Tekening lezen is voor jou geen probleem. Je bent geduldig van aard, en je houdt er van om netjes, precies en zeer nauwkeurig te werken!

Wat wij bieden

Werken aan klant specifieke producten is altijd uitdagend en afwisselend! Via Jackling Engineering kom je te werken in een unieke werkomgeving, en ga je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Jackling Engineering is een exclusief geselecteerde partner, om samen mee te werken aan een mooi en exclusief product.
Werken bij Jackling Engineering betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel, en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zo bieden wij bijvoorbeeld om opleidingen te kunnen volgen. In Jackling Engineering vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Je kunt rekenen op een prima pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden als salaris, het volgen van de cao, reiskostenvergoeding, een goed pensioenplan en op maat gerichte loopbaan coaching! Onze huidige collega’s beoordelen werken bij Jackling Engineering gemiddeld met een 8!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via