Teamleider Metaal Beverwijk

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Beverwijk

Over de functie

€2600 - €3000 | Fulltime | Omgeving Beverwijk
Jackling is op zoek naar een teamleider bankwerkers als collega! Deze gave afwisselende functie is per direct beschikbaar en dit is wat je allemaal gaat doen.

Als teamleider ben je buiten het bankwerken ook bezig het zorgdragen voor het juiste materiaal en andere benodigdheden. Jij coördineert de werkvloer, monitort voortgang en stelt rapportages op die door jou doorgecommuniceert zijn naar de projectleider.

Maar het is niet allemaal administratief bezig zijn, je gaat uiteraard ook je vak beoefenen. Hetgeen wat jij al lang met plezier doet; construeren, (de)monteren en repareren van de verschillende constructies. Deze constructies lees je allemaal af vanaf tekening.

Wat wij vragen

Als jij enthousiast wordt van hetgeen wat hierboven is beschreven, gaan we het uiteraard hebben over wat wij je nog meer bieden... maar eerst nog even wat vragen aan jou:

Heb jij je MBO 3 constructiebankwerker/lasser diploma?
Heb jij al iets soortgelijks gedaan?
Ben jij iemand die graag problemen oplost?
Kan jij een team aansturen?
Ben je flexibel in je houding?

Wat wij bieden

Als jij hetgeen hebt wat wij van jou vragen dan willen wij je, buiten dat je in een erg leuke club terecht komt, ook andere voorwaarden aanbieden:

- Een salaris naar ervaring: €2600 - €3000
- Uitzicht op een vast dienstverband
- Opleidingen om jezelf te kunnen ontplooien
- Leuke teamuitjes
- Korte lijnen
- Professioneel team

Het is zover. Je hebt alles gelezen, de interesse is, Doe er wat mee! Solliciteer direct en wij bellen je snel terug om kennis te maken. Tot snel!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via