Bankwerker - Purmerend

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend

Over de functie

Kom jij ons team versterken om op de in aanbouw zijnde jachten RVS, Aluminium en stalen onderdelen te construeren? Het eindresultaat is verbluffend! Ons team construeert, last, polijst, verspaant, freest en monteert alle RVS en aluminium-delen aan boord van de jachten. Dit loopt uiteen van het maken van trappen en relingen tot aan vlaggenmasten, pilaren, luiken en voeten. Kortom geen project is hetzelfde en je zit dicht op het eindresultaat.
Voorkomende werkzaamheden binnen deze functie zijn o.a. het maken van relingen, trappen, pilaren, verhaalogen, RVS design items en diverse hang- en sluitonderdelen. Je werkt zowel in de werkplaats als aan boord. De meeste onderdelen worden in de werkplaats geproduceerd en later afgemonteerd aan boord van het jacht. Je werkt zelfstandig en kunt je eigen werkzaamheden goed plannen en zorgt altijd voor een veilige werkomgeving.
Je hoeft van ons geen ervaring te hebben in de superjachtbouw, dus dit is je kans om aan de meest gave projecten te werken met de hoogste kwaliteit!

Wat wij vragen

- Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en tevens ben je in het bezit van een TIG lasdiploma.
- Je hebt werkervaring als metaalbewerker / bankwerker en je bent een echte vakman met oog voor detail en kwaliteit.
- Omdat in de jachtbouw geen project hetzelfde is moet je oplossingsgericht en met oog voor detail werken.
- Je bewaakt samen met je collega's de veiligheid op en rond de werkplek, VCA is dus een eis.
- Het is wenselijk dat je een rijbewijs en eigen vervoer hebt.

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via