Allround carrosseriebouwers Ter Aar

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Ter Aar

Over de functie

De afdeling Carrosseriebouw binnen de firma is verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwbouw van het complete carrosserie in de breedste zin van het woord. Als Allround Carrosseriebouwer vervaardig jij onder andere het complete casco, breng je het leidingwerk aan en integreer je de elektra. Als laatst sluit je het zogenaamde "huwelijk" door het onderstel (wielen/assen) aan de opbouw te bevestigen. Je verricht de werkzaamheden met behulp van diverse handgereedschappen en lasapparatuur. Je bent werkzaam met disciplines als metaal, elektra en hydrauliek. Vrijwel ieder casco is exclusief, wat betekent dat je alle wensen van de klant mag verwerken in jouw product! Het werk is zeer afwisselend, en gebeurt altijd in teamverband.

Functie eisen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen, ben je in het bezit van een MTS diploma niveau 3 WTB/Metaal , of aantoonbare ervaring binnen de wereld van de carrosseriebouw. Ben je in het bezit van cursussen in deze richten, dan werkt dit zeker in jouw voordeel! Ook heb je een geldig VCA diploma (of bereid deze te halen). Je bent bekend met Mig/Mag lassen (ALU), elektra en hydrauliek (leidingwerk). Daarnaast kun je goed tekening lezen en hou je van het werken aan een kwaliteitsproduct. Het werk speelt zich af in een werkplaats met grote dynamische / bewegende delen. Mede hierom zijn wij opzoek naar monteur met een gezond stel hersenen, die serieus om kan gaan met veiligheid!

Wij zijn ons er gedegen van bewust dat monteurs met een mix van zowel elektra als werktuigbouw erg schaars zijn. Wij zijn dan ook hard opzoek naar monteurs met een gezond verstand, een fijne werk mentaliteit en een houding waarmee je graag wil leren.

Wat wij bieden

Werken aan klant specifieke producten is altijd uitdagend en afwisselend! Via Jackling Engineering kom je te werken in een unieke werkomgeving, en ga je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Jackling Engineering is een exclusief geselecteerde partner, om samen mee te werken aan een mooi product.
Werken bij Jackling Engineering betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel, en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zo bieden wij bijvoorbeeld om opleidingen te kunnen volgen. In Jackling Engineering vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Je kunt rekenen op een prima pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden als salaris, reiskostenvergoeding, een goed pensioenplan en op maat gerichte loopbaan coaching! Onze huidige collega's beoordelen werken bij Jackling Engineering gemiddeld met een 8!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via