Monteur Elektrotechniek - Bergambacht

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Bergambacht

Over de functie

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega die sterk onderlegd is in de werktuigbouwkunde. Mocht jij nog bezig zijn met je opleiding en je zou deze functie interessant vinden dan staan wij daar ook zeker voor open. In deze functie is geen dag hetzelfde en zorg je er met je collega's voor dat al het materieel weer klaar is voor verhuur. Als mechanisch monteur zorg je er voor dat je zelfstandig storingen kan opzoeken en deze ook kan voorkomen. Je verricht zelfstandig onderhoud, stelt het materiaal samen, monteert en demonteert onderdelen. Je moet het materieel na onderhoud ook kunnen testen of het goed werkt.
Binnen ons bedrijf zijn ook veel mogelijkheden om door te stromen/ leren. Hiervoor stellen wij een speciaal potje beschikbaar waar jij als collega gebruik van mag maken. Dus ben je opzoek naar een verantwoordelijke baan bij een ambitieus bedrijf? Solliciteer dan direct bij ons!

Wat wij vragen

Wat moet jij nu kunnen/beheersen om op deze functie te kunnen solliciteren zal je misschien denken? Nou wat wij vooral belangrijk vinden is dat je het juiste karakter hebt en goed binnen onze organisatie past. Natuurlijk zijn er een aantal eisen waar je aan moet voldoen. Te weten:

-MBO diploma Werktuigbouwkundig, Machinebouw of Motorvoertuigentechniek of volgt een opleiding in één van deze richtingen
-Je hebt een VCA diploma
-Je hebt een NEN-3140 certificaat of bent bereid deze te halen;
-Je hebt kennis van constructiewerk, lastechnieken, elektronica, hydrauliek en pneumatiek;

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via