Zelfstandig Elektromonteur Hoofddorp

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp

Over de functie

De vraag is meer, wat wil jij doen? Als elektromonteur bij Jackling Engineering is geen dag hetzelfde. Wij zetten onze professionals in op de gebieden utiliteit, industrie, woningbouw, renovatie, particulier en beveiligingstechniek. Zowel solo als in teamverband werk je mee aan de aanleg van elektrotechnische installaties. Naast nieuwbouw kun je ook ingezet worden op renovatie, service en herstelwerkzaamheden. Met een door Jackling aangeleverde goed gevulde koffer met gereedschappen sta jij je mannetje op een van onze projecten. Middels een persoonlijk kennismakingsgesprek komen wij er samen achter welk type werk het beste bij jou past!

Wat wij vragen

- Een MBO diploma MSI / MEI
- Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
- Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat, of bereid deze te halen.
- Zowel zelfstandig inzetbaar, als in samenwerkingsverband
- Communicatief vaardig, Ambitieus en gedreven
- Toe aan de volgende stap richting een serieuze loopbaanontwikkeling
- Goed in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
- Wij vragen zowel starters als ervaren monteurs te reageren!

Trefwoorden: service- en onderhoud, utiliteit, renovatie, nieuwbouw, woningbouw, industrie, elektrotechniek, monteur, MBV, beveiligingstechniek, schroevendraaier, accutol, boormachine, spanningsmeter, draad, stopcontact, WCD, techniek, bedrading,

Wat wij bieden

Ben jij die professionele techneut die het vak van elektromonteur verstaat en een feilloos gevoel heeft voor alles wat te maken heeft met techniek? Zoek dan niet verder en solliciteer! Jackling Engineering heet je welkom in een hecht team van vakmensen en biedt een stabiele basis voor de vervolgstap in jouw carrière. Uiteraard hebben we oog voor jouw CV maar we kijken voornamelijk naar wie jij bent. Wat wil je? Welke kant gaan we met jou op? Wat is voor jou belangrijk? Samen met jou komen wij daar graag achter!

Wat bieden wij jou?

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van onze mensen vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via