Technische specialisten gezocht - Schiedam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schiedam

Over de functie

Ben jij die professionele techneut met een feilloos gevoel voor alles wat te maken heeft met techniek? Zoek dan niet verder en solliciteer!

Je wilt het beste werk in de techniek. Werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden. Werk waarin niemand om je heen kan. Waarin iedereen je talent ziet en waardeert. Waarin anderen je voorbeeld volgen. Werk dat zo goed bij je past, dat het aanvoelt als een hobby. Of je nou werkt in de elektrotechniek, installatatietechniek, metaal of de machinebouw: wij zijn de werkgever die je wilt hebben.

We bieden de mooiste projecten en uitdagingen in de techniek. We screenen de opdrachtgever, je veiligheid en het werk zelf. We toetsen alle aspecten en zorgen dat alles tot in de puntjes klopt. En daarna? Dan gooien we het werk niet zomaar over de schutting. We kijken samen welk werk het best bij je past en hoé het werk het best bij je past. Je hebt en houdt altijd inspraak in je werkzaamheden.

Wat wij vragen

- Je beschikt over technische specialisatie op mbo- of hbo-niveau op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, metaal en machinebouw,
- Je houdt van technische uitdagingen,
- Je kiest voor afwisseling, maar dan wél met de zekerheid van een vaste baan,

Wat wij bieden

Jackling Engineering heet je welkom in een hecht team van vakmensen en biedt een stabiele basis voor de vervolgstap in jouw carrière. Uiteraard hebben we oog voor jouw CV maar we kijken voornamelijk naar wie jij bent. Wat wil je? Welke kant gaan we met jou op? Wat is voor jou belangrijk? Samen met jou komen wij daar graag achter!

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van jouw directe collega's vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via