Vacature technische bedrijfskunde

Bekijk hier onze vacatures

Ben jij op zoek naar een vacature in de technische bedrijfskunde waarbij je het overzicht bewaard? Waar je kennis moet hebben van ontwerp, processen, planning, budget, materialen én management? Dan zijn onze vacatures in de technische bedrijfskunde (of industrial engineering) wat voor jou!

Binnen de technische bedrijfskunde houd je je bezig met het hele proces binnen een project. Zo ben je bezig met het ontwerp, verbetering, implementatie, evaluatie en ontwikkeling van mensen, materialen, energie, processen, uitrusting en kennis.

Een groot aantal factoren spelen natuurlijk een rol bij bedrijfsprocessen. Door deze processen te optimaliseren kunnen een hoop kosten bespaard worden, projecten efficiënt lopen en bestaande processen geoptimaliseerd worden. Dit is de taak van een industrial engineer. In deze rol ga je je richten op het verbeteren van processen, waarbij je kennis moet hebben van mensen, processen, techniek, wiskunde en nog vele andere zaken.  

Waar kom je te werken als industrial engineer?

Technische bedrijfskunde is noodzakelijk daar waar er (technische) processen plaatsvinden. Je kunt dus als industrial engineer overal aan de slag. Omdat je een brede opleiding hebt genoten en je goed overzicht kunt bewaren, ben je breed inzetbaar en kun je zowel aan het werk bij profit- als non-profitorganisaties. Eigenlijk overal waar procesverbetering nodig is, kan een industrial engineer ingezet worden.

Je kunt bijvoorbeeld ingeschakeld worden om de bewegingsstromen in een sportstadion te verbeteren, om een productieproces te optimaliseren of een wereldwijd distributienetwerk op te zetten.  Een zeer verantwoordelijk en belangrijk onderdeel dus binnen de bedrijfsvoering.

Wat moet je kunnen binnen de technische bedrijfskunde?

Omdat een rol als technisch bedrijfskundige zeer breed is en veel verantwoordelijkheid met zich meedraagt, wordt er het nodige van je verwacht. Zo dien je natuurlijk de juiste opleiding gevolgd te hebben, maar ook analytisch te zijn, creatief, goed met mensen zijn, advies kunnen geven, kritisch kunnen zijn waar nodig, goed kunnen communiceren, samen kunnen werken en het overzicht kunnen bewaren.

Een hele lijst, maar omdat een goede industrial engineer een bedrijf of organisatie veel kosten kan besparen, is het logisch dat er veel van je verwacht wordt. Herken jij je in bovenstaande eigenschappen én heb je het juiste voortraject doorlopen? Bekijk dan onze vacatures technische bedrijfskunde!

Waarom JACkLING?

Waarom zou je bij ons moeten komen werken na je studie technische bedrijfskunde? Omdat wij je de mooiste start van je carriere kunnen geven. We luisteren naar je wensen en zorgen dat je een baan krijgt die bij je past.

En bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar! Meer dan 90 procent van onze medewerkers beoordeelt ons met een cijfer hoger dan een 8. Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee! Welke stap je ook wil zetten, binnen de technische bedrijfskunde of daarbuiten, in loondienst of als ZZP’er: wij zoeken altijd de beste vacature voor jou!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 1 van 1