Vacature technische bedrijfskunde

Bekijk hier onze vacatures

Jij hebt kennis van ontwerpen, processen, planning, budget, materialen én management in de technische bedrijfskunde. Jij bent analytisch, goed met mensen, en je geeft goed advies, werkt samen en bewaart altijd het overzicht? Dan zijn onze vacatures in de technische bedrijfskunde (of industrial engineering) wat voor jou!

Binnen de technische bedrijfskunde en bedrijfseconomie houd je je bezig met het hele proces van een project. Zo ben je bezig met het ontwerp, verbetering, implementatie, evaluatie en ontwikkeling van mensen. Je bent bezig met materialen, energie, processen, uitrusting en kennis.

Een groot aantal factoren spelen een rol bij bedrijfsprocessen. Door deze processen te optimaliseren worden hoge kosten bespaard, projecten lopen efficiënt en bestaande processen optimaliseren. Dit is de taak van een industrial engineer. Je richt je op het verbeteren van processen, dus moet je kennis hebben van mensen, processen, techniek en wiskunde.

Waar werk je als industrial engineer?

Je kan als industrial engineer overal aan de slag. Je hebt een brede opleiding en goed overzicht, daarom ben je overal inzetbaar en kan je zowel aan het werk bij profit- als non-profitorganisaties. Eigenlijk overal waar procesverbetering nodig is, kan een industrial engineer in de bedrijfseconomie ingezet worden.

Bijvoorbeeld om de bewegingsstromen en de logistiek in een sportstadion te verbeteren, een productieproces te optimaliseren of een wereldwijd distributienetwerk op te zetten. Een zeer verantwoordelijk en belangrijk onderdeel binnen de bedrijfsvoering.

Wat moet je kunnen binnen de technische bedrijfskunde?

Omdat een technisch bedrijfskundige veel kennis moet hebben en veel verantwoordelijkheid draagt, wordt er het nodige van je verwacht. Je hebt natuurlijk de juiste opleiding gevolgd. Maar je bent ook analytisch, creatief en goed met mensen. Je kan goed advies geven, kritisch zijn waar nodig, duidelijk communiceren, samenwerken en altijd het overzicht bewaren.

Dat is een hele lijst, maar een goede industrial engineer kan een bedrijf of organisatie veel kosten besparen. Herken jij je in bovenstaande eigenschappen én heb je het juiste voortraject doorlopen? Bekijk dan onze vacatures technische bedrijfskunde!

Waarom JACkLING?

Waarom je bij ons wil werken na je studie technische bedrijfskunde als engineer? Omdat wij je de mooiste start van je carriere geven. We luisteren naar je wensen en zorgen dat je een baan krijgt die bij je past.

Meer dan 90 procent van onze medewerkers beoordeelt ons met een cijfer hoger dan een 8. Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee. Bijvoorbeeld met een Ontwikkelingsplan. Welke stap je ook wil zetten, binnen de technische bedrijfskunde of daarbuiten, in loondienst of als zzp’er. Bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar. 

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 2 van 2