MIG / MAG lasser vacatures

Word jij blij als je een superstrakke las hebt gezet? En vind je het leuk om je laskwaliteiten te ontwikkelen? Als lasser bij JACkLING werk je aan onderdelen voor verschillende producten. Ook je werkzaamheden zijn gevarieerd, van het lezen van technische tekeningen, het uitvoeren van laswerkzaamheden tot het onderhouden van lasapparatuur. Ben jij op zoek naar een baan als MIG MAG lasser? Kijk dan eens bij onze vacatures

MIG MAG lasser vacatures

Tegenwoordig wordt de lastechniek MIG MAG steeds vaker toegepast door bedrijven in de metaaltechniek. MIG staat voor Metal Inert Gas en daarnaast staat MAG voor Metal Active Gas. Het verschil tussen MIG en MAG is dat het gas verschilt, verder is het lasproces hetzelfde. Dit is ook de reden dat deze twee lastechnieken vaak in een adem genoemd worden. 

Voor en nadelen van MIG MAG

De techniek die gebruikt wordt bij MIG MAG lassen wordt veel gebruikt omdat het toepasbaar is in een groot aantal gebieden en daarbij kun je op een hoge snelheid lassen. Ook kun je eenvoudig lassen op verschillende posities en kan het, zeker bij gebruik van CO2, een vrij goedkope lasmethode zijn.

Over het algemeen maken veel bedrijven in de metaaltechniek gebruik van de MIG MAG lasmethode. Omdat MIG/MAG apparatuur niet makkelijk verplaatsbaar is, kom je als lasser met deze techniek vaak te werken in werkplaatsen en fabrieken. Omdat er steeds meer vraag is naar goede en stevige verbindingen, groeit de vraag ook naar gespecialiseerde MIG/MAG professionals.

Ben jij op zoek naar een baan als MIG MAG lasser? Kijk dan eens bij onze vacatures

Waarom JACkLING?

Bij ons draait het om jou! En daar maken we werk van. Ons doel is om te zorgen dat jij blij bent met je baan. Nu en in de toekomst. Welke stap je ook wil zetten, binnen de elektrotechniek of daarbuiten: wij zoeken altijd de beste vacature voor jou!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 2 van 2