Urenportals: Klant | Medewerker
techniek vacatures

+250 vacatures techniek

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Tekenaar WTB Uitgeest

Waar mag ik tekenen? Laten dat je laatste woorden zijn, voordat je een contract tekent bij JACkLING engineering. Voordat het zover is maken we eerst kennis; even bellen en daarna een kop koffie op kantoor. Vervolgens spreken we mogelijke opdrachten door en bepalen samen het uit te voeren project; dit project sluit aan bij jouw wensen en biedt kansen om je te ontwikkelen als tekenaar WTB. Als we een tof project hebben maken we kennis met het team en maken we afspraken: wanneer gaan we starten, hoelang duurt de opdracht en wat wordt er van ons (en van jou!) verwacht? Als alles klopt nemen we de opdracht aan en gaan we samen aan de slag, voordat je start kom je bij ons op kantoor voor het eerste feestje (en om het contract te tekenen). En na dat we het contract samen hebben doorgenomen kijk je naar je contract en spreek je de woorden… Waar mag ik tekenen?

Lees meer
Uitgeest
€2.800,00 – €3.400,00
Fulltime

Technisch Industrieel Product Ontwerper Renswoude

Hoe noem jij jezelf? Ben je architect, ontwerper, tekenaar of engineer? Word jij blij van complexe machines en metaaltechniek? Dan is deze technisch industrieel product ontwerper vacature echt iets voor jou. JACkLING heeft ruime ervaring met het begeleiden van startende technisch industrieel product ontwerpers binnen de werktuigbouwkunde en machinebouw. Waar dat nodig is zullen we jou helpen in je ontwikkeling. Of je nu moet leren werken met een ander CAD-pakket of dat je bepaalde krachtberekeningen beter onder de knie wil krijgen; wij staan voor je klaar! Jouw werkzaamheden als Technisch Industrieel Product Ontwerper; – Ontwerpen/tekenen/engineeren van complete systemen en installaties en machines – Klantwensen uitwerken tot specificaties – Analyse en verwerking van technische data – Projectmanagement – Onderzoek en innovatie Dus.. Wel de ambitie en het papiertje maar nog niet de ervaring? Solliciteer vandaag en start met je carrière bij JACKLING!

Lees meer
Renswoude
€2.800,00 – €3.600,00
Fulltime

Mechanical Engineer Nijmegen

Het is tijd. Tijd voor groei. Als Mechanical Engineer hebben wij jou nodig voor onze zwaardere projecten. Hierbij is het uiteraard van belang dat je kunt tekenen met 3D pakketten zoals Soldiworks, Inventor of bijvoorbeeld HICAD. Daarnaast zijn wij op zoek naar mensen met concrete kennis binnen de machinebouw; je wordt namelijk betrokken vanaf de conceptfase. Onze ervaring is dat mensen met ervaring als engineer automotive ook erg goed passen op deze functie! Uiteraard is het belangrijk om scherp te zijn op haalbaarheid en maakbaarheid. Maar nog veel belangrijker is jouw rol wanneer het aankomt op het doorrekenen van de constructies, het onderbouwen van je keuzes en hierin zorgen voor een vloeiend verloop van het ontwerpproces. Jij bent onderscheidend wanneer je naast de ‘standaard’ engineering tot nieuwe oplossingen komt bij het uitwerken van de klantwens. Mocht je als Mechanical Engineer extra modules moeten beheersen met tekenpakketten zoals Inventor of Solidworks dan zorgen wij er samen voor dat je hierin wordt getraind. Denk hier bij aan (Flow)Simulaties of specifieke kracht of sterkte berekeningen. Bij Jackling Engineering zorg jij er als Mechanical Engineer met jouw expertise voor dat onze klanten op tijd en binnen de gestelde budgetten de machine geleverd krijgen. Gun jezelf meer, solliciteer nu!

Lees meer
Nijmegen
€3.000,00 – €4.500,00
Fulltime

Constructiebankwerker lasser voertuigen – Nijmegen

Wil je bijzondere constructies maken en (af)lassen? Heb je ervaring met TIG en/of RVS lassen en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Lees dan snel verder! Bij ons werk je als constructiebankwerker lasser in een gezellig en hecht team waar regelmatig hard word gelachen. De bijzondere projecten waar je aan komt te werken zijn bijvoorbeeld amfibievoertuigen of ander speciaal transport- en personenvervoer. Jij houdt van de complexiteit en zorgt ervoor dat vanaf de technische tekening alle onderdelen worden samengesteld en worden bewerkt tot een mooi eindproduct. Je werkt als constructiebankwerker lasser voornamelijk met aluminium- en rvs-plaatwerk. Daarnaast werk je met conventionele machnies, denk dan aan bijvoorbeeld een as draaien. Het werk doe je niet alleen. Je werkt samen met een andere constructiebankwerker lasser, monteur en tekenaar om de bijzondere voertuigen van topkwaliteit te maken. Als constructiebankwerker lasser is jouw werk dus zeer divers en uitdagend. Kom jij ons team versterken? Laat je verder informeren door Maarten via 06-25655536.

Lees meer
Nijmegen
€3.000,00 – €3.600,00
Fulltime

Field Service Engineer Utrecht

Is jouw glas halfvol? Geen probleem te groot? Vind jij (ook al duurt dat soms lang) altijd een oplossing? JACkLING is op zoek naar een field service engineer die zich kan vinden in bovenstaande kenmerken. Als field service engineer kom je bij allerlei verschillende klanten binnen de machinebouw in jouw regio. Je wordt bij ons specialist op 1 type machine; denk dan in het geval van deze vacature aan verspaningsmachines. Je dag als fieldservice engineer begint smorgens vroeg voordat je wegrijdt in je bus. We worden namelijk snachts geleverd en voordat je gaat is het belangrijk dat je alles wat je nodig hebt in je bus hebt zitten. Als je compleet bent open je je ipad waarop de werkbonnen zijn ingeschoten en rijdt je naar het eerste adres. Wanneer je bent aangekomen bij de eerste klant inventariseer je de opdracht en voer je deze uit. Dit kan de ene keer betekenen dat je gereedschappen mee neemt ter revisie of dat je onderhoud pleegt aan de machine ter plaatse. wanneer er een nieuwe besturing beschikbaar is zorg jij ervoor dat alle software weer up to date is. Het kan ook voorkomen dat er een storing in een machine zit waar de technische dienstmonteurs van onze klant niet uitkomen; ook dan worden wij ingeschakeld. Naast het feit dat je technisch sterk ontwikkelt bent als field service engineer is het bijna even belangrijk dat je op de juiste manier communiceert met de klant. Jij luistert, vraagt door en zorgt er voor dat emoties de ruimte krijgen zonder dat de situatie escaleert. De klant krijgt het gevoel dat er naar hem of haar geluisterd wordt en als je vanuit commercieel oogpunt nog wat extra omzet weet uit te halen ben je wat ons betreft he-le-maal goed bezig!

Lees meer
Utrecht
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime

CNC Frezer Renswoude

Als CNC Frezer programmeer je zelfstandig aan de bank. Of via CAD CAM. Je freest op 4 en een halve as. Daarmee bedoelen we dat we naast de 4 assen ook een zwenkkop tot onze beschikking hebben. In deze functie is het belangrijk dat je kunt of wil leren programmeren CAD/CAM programma’s. Daarnaast zijn de werkstukken tussen de 20 en 4000 millimeter en word er naast metaal ook kunststof verspaand. Ben jij toe aan de volgende stap in je carriere? Solliciteer snel of bel/app eerst met Maarten via 06-25655536.

Lees meer
Renswoude
€2.600,00 – €3.000,00
Fulltime

Apparatenbouwer Lasser (Skidbouw) Renswoude

Deze vacature is voor vakmensen. Mensen die iets moois willen maken. Trots zijn op wat ze doen. Ben jij een apparatenbouwer en een expert met RVS? Maak jij het liefste een skid met alleen een P&ID? Dan is deze vacature het lezen waard! Ik ben op zoek naar een Skidbouwer en/of apparatenbouwer die graag werkt in een gedreven team. Je gaat bouwen aan skids voor bijvoorbeeld de olie-, gas of voedingsmiddelenindustrie. Het begint bij het voorbereiden van het frame en leidingwerk. Alle delen maak je op maat en waar dat kan prefab je leidingwerkdelen in de juiste bochten. Daarna bouw je alle componenten in het frame, zoals pompen en filters en las je de appendages op de juiste plek. Jouw ruimtelijk en technisch inzicht zorgen voor een werkend eindproduct. Naast het feit dat de skid functioneel moet zijn (in zowel gebruik als in onderhoud) is het ook belangrijk dat het visueel aantrekkelijk is. Alle afsluiters op 1 lijn, een slimme indeling en synchrome leidingen; dit is kunst! Solliciteer snel of bel Daniel voor meer informatie (06-46342021).

Lees meer
Renswoude
€2.800,00 – €3.500,00
Fulltime

Servicemonteur elektrische installaties Zaandam

Wil jij als servicemonteur werken aan elektrische installaties bij particulieren en bedrijven? Wil jij werken met goed gereedschap en je eigen service bus (ingericht door jou)? En wil je een goed salaris verdienen? Dan kom ik graag met jou in contact! Ik ben op zoek naar een gedreven servicemonteur die uitdaging ziet in het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud van intercom- en/of videofooninstallaties, verlichting, toegangscontrole en relaisschakelingen. Denk hierbij aan kabelbreuk, softwarematige of hardware matige storingen. Jij weet als servicemonteur wat er nodig is om het werk goed uit te kunnen voeren. Mocht je er niet uitkomen dan staan je collega’s klaar om te helpen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen op tijd naar huis kan. Het bonnenwerk is uitdagend en afwisselend. Voordat de dag begint heb jij jouw bonnen al gezien in jouw tablet. Je gaat zelfstandig op pad om bij particulieren of bedrijven te helpen met verschillende elektrotechnische uitdagingen. Wij streven naar een first time fix en snappen dat je dat alleen kan doen met goed materiaal, goed gereedschap en op een manier die bij jou past en voor jou goed voelt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat. Heb ik je interesse? Bel of whatsapp mij op 06-46 62 40 81!

Lees meer
Zaandam
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime

Planner elektrotechniek IJmuiden

Ben jij goed in plannen, het overzicht bewaren en heb jij affiniteit met elektrotechniek? Kan jij goed schakelen met opdrachtgevers, klanten en ons team elektromonteurs? Ben jij betrokken, en op zoek naar een organisatie waar men iets voor elkaar over heeft en er is om elkaar te helpen? Dan kom ik graag met jou in contact! Ik ben op zoek naar een gedreven planner met technisch inzicht die ervoor zorgt dat onze servicemonteurs op de juiste opdrachten worden gezet en zijn voorzien van alle informatie en materialen welke nodig zijn om het werk goed uit te kunnen voeren. Jij zorgt er vanaf kantoor voor dat zij het werk goed uit kunnen voeren. Het werk varieert van het werken aan intercom installaties, camerabeveiliging installaties tot aan verlichting en laadpalen. Als planner ben jij verantwoordelijk voor efficiënte invulling van het dagelijks onderhoud en storingen van elektrotechnische installaties. Hierbij houdt jij rekening met de beschikbare capaciteit en kennis van onze eigen medewerkers. Je houdt informatie actueel met betrekking tot grootschalig onderhoud/contracten om de klant optimaal te kunnen bedienen. Je stelt overzichten en rapportages op en je legt alle relevante informatie vast in onze systemen. Je komt te werken in een jong, groeiend service en onderhoudsteam waar iedereen iets voor elkaar over heeft. Kortom, een zeer veelzijdige functie bij een enorm gaaf bedrijf waar jij veel stappen zou kunnen maken. Heb ik je interesse? Bel of whatsapp mij op 06 – 46 62 40 81!

Lees meer
Ijmuiden
€2.800,00 – €3.200,00
Fulltime