Over JACkLING

Gevoel voor zekerheid. JACkLING staat al sinds 2000 voor kwaliteit en professionaliteit in de techniek. Wij selecteren onze projecten en medewerkers met zorg. Zowel op de werkvloer als daarbuiten doet JACkLING engineering er alles aan om jouw veiligheid te garanderen. Zo zijn wij VCU en NEN 4400 gecertificeerd. Afspraken worden bovendien schriftelijk vastgelegd, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. En ook als je graag de zekerheid hebt van een vast dienstverband, ben je bij ons op de juiste plaats. Wist je trouwens dat JACkLING met haar moedermaatschappij  N-GeeYou B.V. bij Europa’ s meest gebruikte leverancier van online bedrijfskredietrapporten, Creditsafe sinds jaar en dag de beoordeling ‘zeer goede kredietwaardigheid’ ontvangt?

Gevoel voor jou. Zoek je een afwisselende baan in de elektrotechniek, installatietechniek, machinebouw of metaal? Gespecialiseerd werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden, waarin jij met je technische kennis en ervaring tot je recht komt? Voel je iets voor de uitdaging van afwisselende projecten, met de voordelen van een vaste baan? Ben je bovendien gemotiveerd, heb je karakter en gevoel voor techniek? Dan is JACkLING engineering op zoek naar jou!

Gevoel voor jouw vakgebied. Natuurlijk zoek je een project dat bij je past. Dat komt goed uit. Met onze technische achtergrond weten we wat er speelt in jouw vakgebied. En net zoals wij van jou willen weten wat je verwachtingen en wensen zijn, praten we ook uitgebreid met onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij goed inschatten bij welk project jij je thuis zult voelen.

Gevoel voor samenwerking. JACkLING engineering streeft altijd naar ‘de juiste man op de juiste plaats’. Wij vinden het persoonlijk contact met onze collega’s heel belangrijk. Bij je eerste project krijg je daarom meteen een vast contactpersoon die je steeds intensief blijft begeleiden en adviseren en waar je met vragen altijd terecht kunt.

Gevoel voor de toekomst. JACkLING engineering is altijd op zoek naar goede en gemotiveerde mensen op  mbo- of hbo-niveau. Hebben we elkaar eenmaal gevonden, dan halen we het beste in je naar boven en helpen we je om te groeien en je te ontwikkelen. Wij bieden ruimte aan mensen die vanuit de uitvoering willen overstappen naar een kantoorfunctie, of andersom. En ook als je wilt doorleren ben je bij ons aan het goede adres. Als Kenteq-erkend leerbedrijf biedt JACkLING je volop mogelijkheden voor verdere opleiding en specialisatie.

Gevoel voor karakter. Betrouwbaarheid en integriteit vinden we bij JACkLING engineering erg belangrijk. Wij hechten veel waarde aan nette omgangsvormen, een representatief voorkomen, een professionele instelling, doorzettingsvermogen, gedrevenheid en vakkennis. Een stevig lijstje, dat beseffen we. Tegelijkertijd mag jij als professional dit alles natuurlijk ook van ons als werkgever verwachten.

Gevoel voor kwaliteit. De afgelopen jaren hebben wij een netwerk opgebouwd van uiteenlopende opdrachtgevers met interessante, afwisselende en kwalitatieve projecten op verschillende gebieden in de techniek. Bij JACkLING engineering ben je dus verzekerd van de mooiste en beste projecten. Bekijk de actuele vacatures op onze site en overtuig jezelf. 

Goed gevoel? Herken jij jezelf in onze ideeën en hebben JACkLING en onze projecten jouw belangstelling gewekt? Heb je op deze website een vacature gezien die je aanspreekt? Wil je weten welke interessante projecten wij nog meer te bieden hebben? Of heb je andere vragen? Bel dan naar een van onze vestigingen, stuur ons een e-mail, of vul direct het sollicitatieformulier in.

contact opnemen doe een open sollicitatie