Werknemersgeluk, de eerste in Nederland

Bij JACkLING doen we het net even anders. Wij geloven namelijk dat je werk meer dan alleen werk hoort te zijn. Het moet je verder brengen, helpen en blij maken. En dat kan, als een werkgever je meer biedt dan alleen een salaris. Als je komt te werken bij JACkLING dan kan jij het volgende van ons verwachten:

Wij dagen je uit, maken je beter, laten je groeien. 

Wij runnen het bedrijf samen. Dat klinkt heel leuk, maar bij ons betekent dat ook wat. Zo is er ruimte voor eigenheid, leiderschap en initiatief. Zie jij kansen? Dan gaan we daar mee aan de slag. Gaat er iets fout? Dan gaan we niet bij de pakken neerzitten, maar denken we de situatie om. Wij geven je niet alleen de kans om in alle vrijheid de leiding te nemen over je eigen weg, maar ook die van het bedrijf. Het enige wat jij hoeft te doen, is die kansen pakken.

Onze werkwijze is anders. Beter, onderscheidend.

De reden dat JACkLING al ruim 20 jaar bestaat is vakmanschap. Onze mensen weten waar ze mee bezig zijn. En vakmanschap creëert vertrouwen. Zowel in elkaar als vanuit onze opdrachtgevers. Als je bij ons werkt kan je er dan ook vanuit gaan dat je wordt omringt door een groep mensen die net als jou net dat beetje extra geven, in alle delen van de organisatie. Naast vakmanschap werken we op basis van wederzijds vertrouwen en zorgen wij altijd voor een goede balans tussen werk en privé.

Wij helpen je vooruit. Zowel professioneel als persoonlijk.

De meeste mensen houden niet van stilstaan. Wij ook niet. Uiteraard zien wij de ‘normale’ groeikansen, zoals bijvoorbeeld vakgerichte opleidingen en trainingen. En ja, dat faciliteren wij maar al te graag. Maar denk ook juist een stapje verder: wat heb jij nodig om als persoon verder te komen? Wil je beter worden in je vak? Of op persoonlijk vlak: wil je werken aan je gezondheid? Of je huis opknappen? We helpen en adviseren je daarbij. Zo helpen wij – en help jij vooral ook jezelf – vooruit. Zowel professioneel als persoonlijk. 

Wij verbinden en brengen je daar waar je wilt zijn.

Ons doel is om jou niet alleen mooi werk te bezorgen, maar ook werk dat iets toevoegt. Voor jou, voor ons en voor onze klanten. Daarom maken wij er een prioriteit van om jou te koppelen aan enkel de beste en meest uitdagende projecten.

Uiteraard hopen we dat je tot aan je pensioen gezellig bij ons blijft werken. Of in het geval van OPA, zelfs tot na je pensioen. Maar hoe het ook loopt, we willen in ieder geval dat jouw tijd bij JACkLING iets betekent. Voor ons, maar vooral ook voor jezelf.

Ben jij toe aan een werkgever die het anders aanpakt? Neem dan vandaag nog contact met ons op.