Technische vacatures

Technische vacatures JACkLING

Wil je werken in de techniek? Bekijk dan de technische vacatures van JACkLING. Wij hebben verschillende technische vacatures in de industriële sector. Ga je aan de slag via JACkLING? Dan ziet geen enkele dag er hetzelfde uit. De vacatures die wij hebben, zijn bij genormeerde bedrijven in de technisch industriële sector. Wij stemmen jouw waarden, wensen en behoeften af, en dat vanaf onze eerste ontmoeting. Op elk belangrijk moment in je leven kan je rekenen op JACkLING.

Wij zijn als detacheerder altijd op zoek naar gemotiveerde, gekwalificeerde professionals. Zoals een draaier, cnc frezer, verspaner, pijpfitter en technische projectleiders. Wij zorgen voor afwisselende projecten waar je aan de slag kan. Soms zijn de projecten die we aanbieden voor een paar maanden, maar het kan ook voorkomen dat je twee jaar op een uitdagend groot project opereert. Dat is de afwisseling die je in de technische dienstverlening altijd kan verwachten en wat het juist zo uitdagend maakt.

CNC draaier vacature

Geregeld hebben we een CNC draaier vacature. Een CNC draaier maakt zelfstandig producten of productonderdelen van metalen. Als draaier werk je op een draaibank of draaicentrum waar je met verspanende bewegingen een metaalproduct vervaardigt. CNC staat voor Computer Numerical Control en slaat op de computergestuurde regeling van werktuigmachines. Als je aan de slag gaat als CNC draaier werk je dus voornamelijk met computer gestuurde draaibanken. Steeds meer draaiwerk wordt vandaag de dag door een computer aangestuurd. Voor een CNC draaier vacature wordt een afgeronde technische diploma MBO 3/4 richting Metaal gevraagd.

Frezer

Voor de vacature frezer zijn we doorgaans op zoek naar een CNC frezer. Een CNC frezer is iemand die producten of onderdelen van metaal maakt. Je houdt je met bezig met het frezen van de metalen. Dit houdt in dat je als CNC frezer sleuven, randen en groeven in het metaal aanbrengt middels een frees. De programma’s worden aangeleverd door de CAD of CAM programmeur, maar met jouw inzicht weet je de juiste aanpassingen te makel. Het is dus van belang dat je technische tekeningen kan lezen en affiniteit hebt met werktuigbouwkunde. Voor een vacature CNC frezer wordt een MBO BBL 3 Technische richting gevraagd, bijvoorbeeld metaaltechniek. Je kunt ook CAD/CAM programmeren of wilt dit leren via JACkLING.

Verspaner

Bij de vacature verspaner wordt onderscheidt gemaakt tussen een CNC verspaner, machinaal verspaner (conventioneel) of een allround verspaner. Als verspaner werk je op projecten waar fijnmechanische techniek een rol speelt. Denk daarbij aan het vervaardigen van metaalproducten. De mogelijkheden voor een verspaner zijn zeer ruim. Je kan aan de slag gaan in fabrieken waar vliegtuigen worden gemaakt, maar ook in de computer industrie. Je werkt als verspaner in een werkplaats of voor een onderhoudsbedrijf waar metaal of elektrotechniek centraal staat. Een allround verspaner weet alles op gebied van machinaal verspanen. Hier komt veel bij kijken, want je moet ook bijvoorbeeld weten hoe je deze machines moet instellen. Het gaat hierbij om CNC programma’s. Je werkt zelfstandig, waarbij nauwkeurigheid belangrijk is. JACkLING heeft geregeld een allround verspaner vacature.

Voor een pijpfitter vacature zijn wij geregeld op zoek naar ervaren pijpfitters voor de petrochemie. Als pijpfitter installeer en onderhoud je diverse soorten pijpen en pijpsystemen. De verschillende soorten pijpen kunnen bestaan uit pneumatische en hydraulische uitrustingen die gebruikt worden voor verwarming, verkoeling, stoom, besproeiing en vele andere soorten industriële processen. Als pijpfitter fabriceer je bepaalde pijpen of pijpsystemen, waarbij je de benodigde materialen op de juiste maat snijdt. Vervolgens installeer je als pijpfitter het materiaal door de pijpen aan elkaar vast te lassen of solderen. Naast het installeren van de pijpen kan je als pijpfitter vaak ook nog verantwoordelijk zijn voor het maken van een draagconstructie die de pijpen vasthoudt. Dan zijn je werkzaamheden iets uitgebreider met boren, verzekeren en schroeven. Ook kan je nog verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de pijpsystemen. Voor de vacature pijpfitter wordt vaak een MBO BBL 3 technische richting gevraagd.

Technische bedrijfskunde vacature 

Bij de invulling van een technische bedrijfskunde vacature houd jij je bezig met het ontwerpen, managen en verbeteren van bedrijfsprocessen. Technische bedrijfskunde (TBK) wordt ook wel Industrial Engineering & Management genoemd. Voor een technische bedrijfskunde vacature werk je mee aan efficiënte processen, maximaliseer je de winst, minimaliseer je de risico’s en verbeter je de kwaliteit en concurrentiepositie. Je voert veranderingen effectief door, waarbij je de gevolgen voor de organisatie, personeel en marktpositie goed kan inschatten.

Solliciteren bij JACkLING, hoe werkt dat?

 Solliciteren op technische vacatures bij JACkLING gaat in vier stappen:

  1. Digitaal solliciteren: je hoort binnen 2 dagen van ons
  2. Het eerste gesprek: goed om kennis te maken
  3. Het tweede gesprek: passen wij bij elkaar?
  4. Handtekening zetten en we gaan van start.

Stap 1 Digitaal solliciteren

Heb je een passende technische vacature gevonden? Solliciteer dan naar deze functie middels de ‘Solliciteer Nu’-button op de vacature pagina. Na je sollicitatie hoor je binnen 2 werkdagen van ons.

 Stap 2 Het eerste gesprek

Voorafgaand aan het gesprek informeren we je uitgebreid over de opzet, zodat jij je goed kunt voorbereiden. Het eerste gesprek vindt plaats op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs. Bij dit gesprek sluiten meestal een recruiter en een collega of leidinggevende van jouw nieuwe team aan. Zij kunnen ook direct al je vragen beantwoorden. Binnen 1 à 2 dagen krijg je van ons een terugkoppeling over het gesprek.

Stap 3 Het tweede gesprek

We streven ernaar dat het tweede gesprek binnen een week na het eerste gesprek plaatsvindt. Dit gesprek is om verder te oriënteren of wij bij jou passen en andersom. Verloopt dit gesprek goed? Dan laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod willen doen voor de functie. We hopen dan natuurlijk dat het enthousiasme wederzijds is!

Stap 4 Contract ondertekenen

We zijn eruit, we gaan met elkaar samenwerken. Tijd om de handtekening te zetten onder ons detacheringscontract. We zijn blij je te verwelkomen in ons team en gaan samen een uitdagende tijd tegemoet. Wij zorgen voor de mooie opdrachten waar jij aan de slag gaat voor JACkLING.

Tips voorbereiding sollicitatiegesprek

Een sollicitatiegesprek is een kennismaking van twee kanten. Jij bent benieuwd naar onze organisatie en de inhoud van de functie. En wij zijn nieuwsgierig wie jij bent. En natuurlijk hopen we dat er van beide kanten een goede klik is. Wij bereiden onze sollicitatie gesprekken altijd goed voor en hopen dat jij dat ook doet. We geven je daarom een aantal tips om je op weg te helpen:

  1.  Als je gesolliciteerd hebt, weet je waarschijnlijk in grote lijnen al wat JACkLING Engineering doet. Bekijk ook eens onze actuele projecten om een goed beeld te vormen van onze werkzaamheden.
  2.  We beantwoorden graag je vragen. Bedenk van te voren wat je allemaal van en over ons wilt weten. Dit is voor jou belangrijk om te kunnen bepalen of JACkLING bij je past.
  3.  Bij JACkLING dragen we kleding waar we ons goed in voelen. We hebben dan ook geen strenge kledingvoorschriften voor het sollicitatiegesprek. Op site draag je natuurlijk je PBM’s, welke wij voor je verzorgen.

Meer informatie over technische vacatures?

Wil je meer informatie ontvangen over technische vacatures? Neem daarvoor gerust contact met JACkLING op. Staat jouw vacature er niet tussen? Dan kan je altijd een open sollicitatie sturen of contact met ons opnemen. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar gemotiveerde personeel voor de invulling van technische vacatures voor onze opdrachtgevers.