Onze mensen aan het woord

Wij kunnen natuurlijk zelf wel vertellen hoe we te werk gaan, maar wij geloven er meer in om onze mensen dat zelf te laten vertellen. Zij kunnen ons immers beter beoordelen. Hieronder lees je de ervaringen van een aantal van onze JACkLING collega's.

corCor - Safety Expert 

"Ik denk zelf dat JACkLING een no nonsense mentaliteit heeft en zaken die men met de werknemer afspreekt ook daadwerkelijk uitvoert. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik gedetacheerd ben bij een leuk project."

SemmeSemme - Monteur Constructie

"JACkLING is een fijne werkgever, waar zaken goed geregeld zijn. De mensen die er werken staan voor je klaar op het moment dat daar behoefte aan is. En ik heb de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen op een mooi project."

mitchMitch - Installatiemonteur W

"Alles is goed geregeld, er hangt een fijne sfeer. Ze denken met je mee en er zijn doorgroeimogelijkheden. Ze zijn duidelijk, ik weet waar ik aan toe ben."

jordyJordy - Service Coördinator 

"De betrokkenheid van de mensen is te prijzen. Ik ervaar het contact en de wijze waarop dit wordt gedaan als heel prettig. Ze hebben echt hun best gedaan om mij een goeie carrière stap te geven."

JelleJelle - Constructie bankwerker

"Wat ik fijn vind is dat er ruimte is voor flexibilieit. Door de goede en open communicatie kan er snel actie ondernomen worden wanneer nodig. Wat mij verraste aan JACkLING is dat ze me regelmatig opbellen om te vragen hoe het gaat."

richardRichard - Service monteur

"JACkLING was vanaf dag 1 duidelijk en open tegen me. Zelf heb ik dit ervaren als een hele fijne basis voor onze relatie. Ze helpen me verder met opleidingen en ondersteunen me in eventuele promoties. Ze denken goed met me mee, top!"