Onze mensen aan het woord

Wij kunnen natuurlijk zelf wel vertellen hoe we te werk gaan, maar wij geloven er meer in om onze mensen dat zelf te laten vertellen. Zij kunnen ons immers beter beoordelen. Hieronder lees je de ervaringen van een aantal van onze JACkLING collega's.

ArnoudArnoud - Tekenaar WTB

"De werkwijze is een onwijs pluspunt. Bij het sollicitatie proces zorgen ze dat je goed bent geïnformeerd over de functie, om vervolgens de keuze volledig aan jou te laten. Er wordt niet iets 'verkocht'. Ook is de sfeer ontspannen en de manier van communiceren fijn: informeel maar wel duidelijk."

donovanDonovan - Monteur Installatietechniek

"JACkLING onderscheidt zich door de manier waarop ze met hun mensen omgaan. Ik kan altijd terecht bij ze. Daarnaast vonden ze snel een goede baan voor me."

corCor - Safety Expert 

"Ik denk zelf dat JACkLING een no nonsense mentaliteit heeft en zaken die men met de werknemer afspreekt ook daadwerkelijk uitvoert. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik gedetacheerd ben bij een leuk project."

soulimaneSoulimane - Elektromonteur

"JACkLING leuk om er te werken. Je krijgt er de juiste begeleiding die je nodig hebt. Het voelt echt als een team dat je niet zomaar laat gaan."

SemmeSemme - Monteur Constructie

"JACkLING is een fijne werkgever, waar zaken goed geregeld zijn. De mensen die er werken staan voor je klaar op het moment dat daar behoefte aan is. En ik heb de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen op een mooi project."

mustafaMustafa - Elektromonteur

"JACkLING staat altijd voor je klaar. Contact is altijd goed en prettig. Dankzij JACKLING heb ik bij een goed bedrijf mijn plek kunnen vinden."

jordyJordy - Service Coördinator 

"De betrokkenheid van de mensen is te prijzen. Ik ervaar het contact en de wijze waarop dit wordt gedaan als heel prettig. Ze hebben echt hun best gedaan om mij een goeie carrière stap te geven."