Vacatures constructiebankwerker

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie en werk jij graag in de techniek? Dan is een baan als constructiebankwerker of constructiewerker iets voor jou! Je gaat als technicus aan de slag met het vervaardigen en monteren van metaalconstructies. Hierbij moet je denken aan delen van constructies, maar ook volledige constructies.

Een baan als constructiebankwerker is veelzijdig. Niet alleen werk je aan het vervaardigen en monteren van constructies, maar ook ben je inzetbaar als bijvoorbeeld lasser of hou je je bezig met andere bewerkingstechnieken zoals verspanen en versnijden.

Wat doe je als constructiewerker?

Je houdt je als constructiewerker bezig met het vervaardigen en monteren van verschillende metaalconstructies, lassen (MIG/MAG en TIG-lassen) en andere vormen van bewerkingstechniek. Je houdt je onder andere bezig met de volgende taken:

• Vervaardigen van metaalconstructies aan de hand van tekeningen

• Bewerken van constructies met verschillende bewerkingsgereedschappen als lasapparaten, pons- en zaagmachines

• Nabewerken van constructies

• Reparatie- en montagewerkzaamheden

• Kwaliteitscontroles en verhelpen van afwijkingen

Om als constructiebankwerker aan de slag te gaan heb je de opleiding lasser/constructiebankwerker (mbo-niveau 2) nodig.

Waar kom je te werken als constructiebankwerker?

Constructiebankwerkers zijn vooral werkzaam in de metaalindustrie. Je komt vooral te werken bij machinebouw-, las-, plaatwerk- of constructiebedrijven. Vaak hebben constructiebankwerkers een fabriek als standplaats, maar ook zijn ze inzetbaar op locatie bij opdrachtgevers en klanten.

Waarom JACkLING?

Bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar. Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee. Welke stap je ook wil zetten, van kantoor tot fabriek, in loondienst of als zzp’er! Je kan jezelf ook verder ontwikkelen met ons Ontwikkelplan.

Heb je al heel veel kennis en ervaring? Een open sollicitatie kan natuurlijk ook, want goede mensen laten we niet lopen!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 5