Vacatures constructiebankwerker

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie en werk jij graag in de techniek? Dan is een baan als constructiebankwerker (of constructiewerker) iets voor jou! In deze rol ga je als technicus aan de slag met het vervaardigen en monteren van metaalconstructies. Hierbij moet je denken aan delen van constructies, maar ook hele constructies.

Een baan als constructiebankwerker is veelzijdig. Niet alleen werk je aan het vervaardigen en monteren van constructies, maar ook ben je inzetbaar als bijvoorbeeld lasser of hou je je bezig met andere bewerkingstechnieken zoals verspanen, versnijden en ga zo maar door.

Wat doe je als constructiewerker?

Zoals gezegd hou je je in deze functie bezig met het vervaardigen en monteren van verschillende metaalconstructies, lassen (MIG-, MAG- en TIG-lassen) en andere vormen van bewerkingstechniek. Je houdt je onder andere bezig met de volgende taken: • Vervaardigen van metaalconstructies aan de hand van tekeningen • Bewerken van constructies met verschillende bewerkingsgereedschappen als lasapparaten, pons- en zaagmachines • Nabewerken van constructies • Reparatie- en montagewerkzaamheden • Kwaliteitscontroles en verhelpen van afwijkingen Om als constructiebankwerker aan de slag te gaan heb je de opleiding Lasser/Constructiebankwerker (MBO-niveau 2) nodig.

Waar kom je te werken als constructiebankwerker?

Constructiewerkers zijn vooral werkzaam in de metaalindustrie. Je komt met deze functie vooral te werken bij machinebouw-, las-, plaatwerk- of constructiebedrijven. Vaak hebben constructiebankwerkers een fabriek als standplaats, maar ook zijn zij inzetbaar op locatie bij opdrachtgevers en klanten.

Waarom JACkLING?

Bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar! Meer dan 90 procent van onze medewerkers beoordeelt ons met een cijfer hoger dan een 8. Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee! Welke stap je ook wil zetten, van kantoor tot fabriek, in loondienst of als zzp’er: wij zoeken altijd de beste vacature voor jou!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 1 van 1