Service Coördinator vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Om ervoor te zorgen dat systemen blijven draaien én storingen snel en goed verholpen worden is een goede service coördinator heel belangrijk.

Bij service coördinator vacatures ben je verantwoordelijk voor de tijdige afhandeling van storingen en het onderhoud aan systemen. Je coördineert storingen van klanten en zorgt voor een gedegen planning, waarbij het belang van de klant voorop staat. Je houdt gebruikers van systemen op de hoogte van belangrijke updates en aanpassingen, maakt analyses van systemen en storingen en onderhoudt klantrelaties. 

Voldoende technische kennis van systemen is belangrijk zodat je klanten telefonisch te woord kan staan. Als de klant naar tevredenheid is geholpen zorg jij er daarna voor dat alles goed gedocumenteerd en afgehandeld wordt. Een heel veelzijdige baan dus met veel contact met monteurs, klanten en leveranciers.

Ben je monteur? Kijk dan hier voor vacatures elektromonteur of servicemonteur!

Waar kom je te werken als service coördinator?

Als service coördinator werk je overal waar systemen gebruikt worden. Bijvoorbeeld in de utiliteit, IT maar ook in de jachtbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos! Omdat er steeds meer systemen bijkomen, en op verschillende werkvelden, komen er steeds meer werkplekken bij voor (goed geschoolde) service coördinatoren.

Je werkt vaak binnen een bedrijf dat systemen bedenkt, aanlegt en onderhoudt. Meestal hebben deze bedrijven verschillende klanten en kom je veel in contact met verschillende mensen.

Wat moet je kunnen als service coördinator?

Als service coördinator wordt er veel van je verwacht. Zo ben je verantwoordelijk voor de serviceafdeling, coördineer je service-aanvragen (onderhoud, keuring én reparatie) en zorg je ervoor dat storingsmeldingen zo snel mogelijk verholpen worden.  Daarom moet je veel kennis hebben van de gebruikte systemen én de beschikking hebben over technische kennis. Het belangrijk dat jij snel en vakkundig de klant te woord kan staan en ondersteunen.

Het werk als service coördinator is een combinatie tussen commercie en techniek, en daarom verwachten werkgevers ook dat je beschikt over vaardigheden die voor allebei van toepassing zijn. Vaak is een mbo diploma voldoende, maar verwacht wordt wel dat je communicatief vaardig bent, Engels spreekt (er zijn vaak internationale klanten en onderdelen van systemen komen uit het buitenland), dat je flexibel ingesteld bent, commercieel én dat je goed tegen stress kan. Een hele lijst dus!

Horen de bovenstaande kwaliteiten en competenties bij jou? Heb jij affiniteit met techniek en bouw? Werk je gestructureerd en nauwkeurig en steek je je handen graag uit de mouwen? Kijk dan eens bij onze service coördinator vacatures!

Waarom JACkLING?

Bij ons draait het om jou, en dat maken we elke dag waar. Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee. Bijvoorbeeld met onze Ontwikkelplan voor Talent. Welke stap je ook wil zetten, als service coördinator of daarna: wij zoeken altijd de beste vacature voor jou!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 4