Service coördinator vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Een belangrijk deel van de samenleving draait dankzij een groot aantal systemen. Om ervoor te zorgen dat al deze systemen blijven draaien én dat eventuele storingen snel en goed verholpen worden is een goede service coördinator van grote meerwaarde.

Zoals staat in service coördinator vacatures ben je verantwoordelijk voor de tijdige afhandeling van storingen en het onderhoud aan systemen. Je coördineert storingen van klanten en zorgt voor een gedegen planning, waarbij het belang van de klant voorop staat. Je houdt gebruikers van systemen op de hoogte van belangrijke updates en aanpassingen, maakt analyses van systemen en storingen en onderhoudt klantrelaties.  

Omdat je vaak ook klanten telefonisch te woord moet staan, is het belangrijk dat je voldoende technische kennis hebt van systemen. Als de klant naar tevredenheid is geholpen zorg jij er daarna voor dat alles goed gedocumenteerd en afgehandeld wordt. Een zeer veelzijdige baan dus waarbij je veel in contact staat met monteurs, klanten en leveranciers.

Waar kom je te werken als service coördinator?

Als service coördinator kun je overal komen te werken waar gebruik wordt gemaakt van systemen. Zo kun je als service coördinator werkzaam zijn in de utiliteit, IT maar ook in de jachtbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos! Omdat er steeds meer systemen bijkomen, en op verschillende werkvelden, komen er steeds meer werkplekken bij voor (goed geschoolde) service coördinatoren.   

In deze rol kom je vaak te werken binnen een bedrijf dat systemen bedenkt, aanlegt en onderhoudt. Vaak hebben deze bedrijven verschillende klanten, zodat je veel in contact komt met verschillende mensen.

Wat moet je kunnen als service coördinator?

Als service coördinator wordt er veel van je verwacht. Zo ben je verantwoordelijk voor de serviceafdeling, coördineer je service-aanvragen (onderhoud, keuring én reparatie) en zorg je ervoor dat storingsmeldingen zo snel mogelijk verholpen worden.  Daarom moet je veel kennis hebben van de gebruikte systemen én de beschikking hebben over technische kennis. Tijd is geld, dus is het belangrijk dat jij snel en vakkundig de klant te woord kan staan en kan ondersteunen.

De rol als service coördinator is een combinatie tussen commercie en techniek, en daarom verwachten werkgevers ook dat je beschikt over vaardigheden die in beide werkvelden van toepassing zijn. Vaak is een MBO diploma voldoende, maar verwacht wordt wel dat je communicatief vaardig bent, het Engels machtig bent (er zijn vaak internationale klanten die bediend moeten worden of onderdelen van systemen komen uit het buitenland), dat je flexibel ingesteld bent, commercieel aangelegd bent én dat je goed tegen stress kunt. Een hele lijst dus!

Denk jij dat bovenstaande kwaliteiten en competenties bij jou horen? Heb jij affiniteit met techniek en bouw? Kun je gestructureerd en nauwkeurig werken en ben je niet bang je handen uit de mouwen te steken? Kijk dan eens bij onze service coördinator vacatures!

Waarom JACkLING?

Bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar! Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee! Welke stap je ook wil zetten, als service coördinator of daarna: wij zoeken altijd de beste vacature voor jou!

Overzicht vacatures

Helaas...

Op dit moment zijn er (tijdelijk) geen vacatures beschikbaar voor deze functie.

Maar neem gerust een kijkje naar andere vacatures in dit vakgebied of alle vacatures